Otvorene prijave za ovogodišnju Studentsku konferenciju.

U utorak, 9. studenoga 2021. godine održat će se Sedma Studentska konferencija pod nazivom Neki novi klinci. Vidimo se od 10 sati na adresi Radnička cesta 37A (Hrvatska udruga poslodavaca)

Tko su oni, gdje žele raditi i kako će transformirati odnose s javnošću saznat ćemo od mladih, autentičnih i uspješnih predstavnika generacije Z. Generacija Z pokretač je promjena, žele raditi na projektima koje društvo čine boljim i imaju mnogo toga za reći. A, kako bi nove generacije saznale što ih sve čeka u budućnosti i kako se njihovi budući poslodavci već sada prilagođavaju njihovim vrijednostima, Studentska sekcija osmislila je i niz predavanja te panel rasprava na kojima će sudjelovati istaknuti stručnjaci uodnosima s javnošću, organizacijskoj kulturi i event industriji. Preuzmi program!

U sklopu same konferencije bit će uručena i nagrada Mlada nada, koju svake godine HUOJ dodjeljuje perspektivnim studentima na području odnosa s javnošću. Nagrada Mlada nada, za koju je ove godine pristigao rekordan broj prijava, dodjeljuje se u četiri kategorije – diplomski, seminarski i završni rad te komunikacijski plan ili strategija.

Broj sudionika je ograničen, stoga osigurajte svoje mjesto na vrijeme prijavom na poveznici.

Podijeli objavu
Prethodni članakObjavljeni dobitnici PRO PR GLOBE AWARD 2021
Sljedeći članakVERN’ova studentica Valentina Pavlović ovogodišnja je ‘Mlada nada’ Hrvatske udruge za odnose s javnošću
HUOJ je strukovna udruga i okuplja djelatnike koji se bave poslovima vezanim za odnose s javnošću radi unapređenja struke kao i zaštite njihovih interesa kroz različite djelatnosti predviđene Statutom udruge. Udruga radi na obrazovanju i stručnom usavršavanju članova, organizira godišnje konferencije za odnose s javnošću, radionice i stručne rasprave i dodjeljuje godišnju strukovnu nagradu Grand PRix. HUOJ je 2007. pokrenuo stručnu biblioteku „PRint“ (PR international) u kojoj je dosad objavljeno 11 stručnih knjiga i priručnika - prijevoda eminentnih svjetskih i djela naših autora. Rad udruge organiziran je prema sekcijama (Sekcija za javni sektor i nevladine udruge, Sekcija za DOP, Sekcija za korporativne komunikacije, Studentska sekcija), radnim grupama (Radna grupa za digitalne komunikacije, Radna grupa za obrazovanje u OSJ HUOJ edu, Radna grupa za HUOJ certificiranje, Radna grupa za istraživanje stanja u struci) te lokalno po podružnicama HUOJ-a ( Dalmatinska podružnica, Dubrovačka podružnica, Primorsko-istarska podružnica, Podružnica središnje Hrvatske, Slavonska podružnica) Više možete pročitati na: huoj.hr.