U ponoć je istekao rok kojim potencijalni kandidati objavljuju namjeru svoje kandidature. 

Izborno povjerenstvo do ponoći je primilo ukupno 19 kandidatura koliko je i raspoloživih funkcija.

Za predsjednika i zamjenika predsjednika udruge pristigla je po jedna kandidatura.

Za predsjednika Udruge svoju kandidaturu istaknuo je Mario Aunedi Medek (Media Val), a za zamjenicu predsjednika Marina Bolanča (Abeceda komunikacije).

Pristigle su 3 kandidature za članove Upravnog odbora: Andrea Čović, Željka Martinović, Melita Pavlek

Pet je članova istaknulo kandidaturu za Nadzorni odbor: Marina Čulić Fischer, Ermina Duraj, Mario Petrović, Martina Pintarić i Ivana Tavra.

Također, pet je članova istaknulo kandidaturu za Sud časti: Ljudmila Bratko Gašpić, Sanda Kuhtić Nalis, Katarina Leko, Alemka Lisinski i Zdeslav Milas.

Izbori se provode i u dvije podružnice. U Dalmatinskoj podružnici svoju namjeru kandidature istaknula je Vlatka Vučić Marasović za voditeljicu Podružnice i Senka Bilać za tajnicu.

U Primorsko – istarskoj podružnici svoju namjeru kandidature istaknula je Ermina Duraj za voditeljicu, a Danijela Bradamante za tajnicu Podružnice.

Svi kandidati dužni su dostaviti obrazac kandidature i potpise podrške članova do 21. rujna 2020. u ponoć.

Podijeli objavu
Prethodni članak[AEM] Projekt Kvalitetno novinarstvo: Izabrani i objavljeni prvi tekstovi po Javnom pozivu za ugovaranje novinarskih radova u elektroničkim publikacijama
Sljedeći članakSNH: Covid-19 i sloboda medija?
HUOJ je strukovna udruga i okuplja djelatnike koji se bave poslovima vezanim za odnose s javnošću radi unapređenja struke kao i zaštite njihovih interesa kroz različite djelatnosti predviđene Statutom udruge. Udruga radi na obrazovanju i stručnom usavršavanju članova, organizira godišnje konferencije za odnose s javnošću, radionice i stručne rasprave i dodjeljuje godišnju strukovnu nagradu Grand PRix. HUOJ je 2007. pokrenuo stručnu biblioteku „PRint“ (PR international) u kojoj je dosad objavljeno 11 stručnih knjiga i priručnika - prijevoda eminentnih svjetskih i djela naših autora. Rad udruge organiziran je prema sekcijama (Sekcija za javni sektor i nevladine udruge, Sekcija za DOP, Sekcija za korporativne komunikacije, Studentska sekcija), radnim grupama (Radna grupa za digitalne komunikacije, Radna grupa za obrazovanje u OSJ HUOJ edu, Radna grupa za HUOJ certificiranje, Radna grupa za istraživanje stanja u struci) te lokalno po podružnicama HUOJ-a ( Dalmatinska podružnica, Dubrovačka podružnica, Primorsko-istarska podružnica, Podružnica središnje Hrvatske, Slavonska podružnica) Više možete pročitati na: huoj.hr.