HUOJ intervju s Damirom Jugom

Damir Jugo član je Uprave Millenium Grupe zadužen za razvoj, New Business i Client Service. Diplomirao je novinarstvo, magistrirao strateško komuniciranje, a trenutno priprema doktorsku disertaciju na području informacijskih znanosti. Osim rada u praksi, stalni je predavač na diplomskom studiju Fakulteta političkih znanosti u Zagrebu gdje izvodi nastavu na kolegijima Strategije odnosa s javnošću i Korporativno komuniciranje, a na Veleučilištu VERN′ nositelj je kolegija Strateško upravljanje odnosima s javnošću.

Član je Hrvatskog politološkog društva i Hrvatske udruge za odnose s javnošću, a obnaša dužnosti člana Nadzornog odbora u Hrvatskom komunikacijskom društvu i Hrvatskoj udruzi komunikacijskih agencija.

Podijeli objavu
Prethodni članakLjubaznost i profesionalno ponašanje
Sljedeći članakNajava 1. Filmski festival smijeha – FIFES
HUOJ je strukovna udruga i okuplja djelatnike koji se bave poslovima vezanim za odnose s javnošću radi unapređenja struke kao i zaštite njihovih interesa kroz različite djelatnosti predviđene Statutom udruge. Udruga radi na obrazovanju i stručnom usavršavanju članova, organizira godišnje konferencije za odnose s javnošću, radionice i stručne rasprave i dodjeljuje godišnju strukovnu nagradu Grand PRix. HUOJ je 2007. pokrenuo stručnu biblioteku „PRint“ (PR international) u kojoj je dosad objavljeno 11 stručnih knjiga i priručnika - prijevoda eminentnih svjetskih i djela naših autora. Rad udruge organiziran je prema sekcijama (Sekcija za javni sektor i nevladine udruge, Sekcija za DOP, Sekcija za korporativne komunikacije, Studentska sekcija), radnim grupama (Radna grupa za digitalne komunikacije, Radna grupa za obrazovanje u OSJ HUOJ edu, Radna grupa za HUOJ certificiranje, Radna grupa za istraživanje stanja u struci) te lokalno po podružnicama HUOJ-a ( Dalmatinska podružnica, Dubrovačka podružnica, Primorsko-istarska podružnica, Podružnica središnje Hrvatske, Slavonska podružnica) Više možete pročitati na: huoj.hr.