Radionica će se održati u srijedu, 24. veljače 2019. u 16 sati putem Zoom-a, a vodit će je kolegica Maja Gradišar Perotić, starija savjetnica iz agencije Media Val.

Hrvatska udruga za odnose s javnošću otvorila je natječaj za dodjelu nagrada najboljim komunikacijskim projektima u 2020. godini – Grand Prix. Cilj dodjele nagrade je podizanje ugleda struke u široj javnosti, promicanje izvrsnosti u komunikaciji, stalno preispitivanje i  unapređenje načela dobroga poslovanja i temeljnih vrijednosti članova HUOJ-a i poticanje članova na aktivno sudjelovanje u radu HUOJ-a. Kako bi vam pomogli u ispunjavanju prijava organiziramo radionicu o Grand PRix-u na kojoj možete dobiti jasne upute o Pravilniku te ispravnom popunjavanju Prijave. Sva vaša pitanja su dobrodošla.

Radionica će se održati u srijedu, 24. veljače 2020. u 16 sati putem Zoom-a, a vodit će je kolegica Maja Gradišar Perotić, starija savjetnica u agenciji Media Val. 

S obzirom da je broj mjesta ograničen molimo da prijavite svoje sudjelovanje putem e-adrese: grandprix@huoj.hr najkasnije do utorka, 23. veljače 2021. do 15 sati.

Poveznica za pristupanje radionici bit će vam poslana na dan održavanja.

logo_gp_za_web

 

Podijeli objavu
Prethodni članakAEM: Gledanost televizijskog programa za siječanj 2021.
Sljedeći članakAEM: Gledanost televizijskog programa za veljaču 2021.
HUOJ je strukovna udruga i okuplja djelatnike koji se bave poslovima vezanim za odnose s javnošću radi unapređenja struke kao i zaštite njihovih interesa kroz različite djelatnosti predviđene Statutom udruge. Udruga radi na obrazovanju i stručnom usavršavanju članova, organizira godišnje konferencije za odnose s javnošću, radionice i stručne rasprave i dodjeljuje godišnju strukovnu nagradu Grand PRix. HUOJ je 2007. pokrenuo stručnu biblioteku „PRint“ (PR international) u kojoj je dosad objavljeno 11 stručnih knjiga i priručnika - prijevoda eminentnih svjetskih i djela naših autora. Rad udruge organiziran je prema sekcijama (Sekcija za javni sektor i nevladine udruge, Sekcija za DOP, Sekcija za korporativne komunikacije, Studentska sekcija), radnim grupama (Radna grupa za digitalne komunikacije, Radna grupa za obrazovanje u OSJ HUOJ edu, Radna grupa za HUOJ certificiranje, Radna grupa za istraživanje stanja u struci) te lokalno po podružnicama HUOJ-a ( Dalmatinska podružnica, Dubrovačka podružnica, Primorsko-istarska podružnica, Podružnica središnje Hrvatske, Slavonska podružnica) Više možete pročitati na: huoj.hr.