Četvrta finalistica za nagradu „Komunikator godine“ je Ivana Radaljac Krušlin – novinarka, urednica i voditeljica na HRT Radio Sljeme.

Desetljećima je osoba od povjerenja svojih slušatelja, a iza nje su brojne emisije i projekti te značajna priznanja i nagrade. 2012. godine dobila je nagradu Marija Jurić Zagorka za radijsko novinarstvo za serijal dokumentarnih reportaža „Žena, kurva, kraljica“, „Dom na kraju svijeta“, „Svijet za šut“ i „Dema, devla“. Ove godine osvojila je i Večernjakovu ružu u kategoriji radijske osobe godine.

Slušateljima su se u sjećanje posebno urezala javljanja za vrijeme potresa u Zagrebu i Petrinji. Umiriti stanovništvo, spriječiti paniku, podsjetiti na stare nemoćne, bolesne i malene, susjede samce te maknuti stanovnike što dalje od prijetnje u stanovima, kućama i na ulicama, bila je njezina prva misao.

– Osigurala je da Hrvatski Radio Sljeme i Prvi program Hrvatskog radija budu kontinuirani izvori relevantnih informacija i uputa, a u takvim izvanrednim okolnostima biti u eteru – pribran, jasan, umirujuć i nadasve profesionalan kvaliteta je koja Ivanu Radeljac Krušlin s razlogom dovodi u finale Grand PRix nagrade za komunikatora godine, kazao je Igor Prstec, zamjenik predsjednika žirija Grand PRixa.

Podijeli objavu
Prethodni članakGledanost televizijskog programa za ožujak 2021.
Sljedeći članakAEM: Dani medijske pismenosti od 19. do 25. travnja 2021.
HUOJ je strukovna udruga i okuplja djelatnike koji se bave poslovima vezanim za odnose s javnošću radi unapređenja struke kao i zaštite njihovih interesa kroz različite djelatnosti predviđene Statutom udruge. Udruga radi na obrazovanju i stručnom usavršavanju članova, organizira godišnje konferencije za odnose s javnošću, radionice i stručne rasprave i dodjeljuje godišnju strukovnu nagradu Grand PRix. HUOJ je 2007. pokrenuo stručnu biblioteku „PRint“ (PR international) u kojoj je dosad objavljeno 11 stručnih knjiga i priručnika - prijevoda eminentnih svjetskih i djela naših autora. Rad udruge organiziran je prema sekcijama (Sekcija za javni sektor i nevladine udruge, Sekcija za DOP, Sekcija za korporativne komunikacije, Studentska sekcija), radnim grupama (Radna grupa za digitalne komunikacije, Radna grupa za obrazovanje u OSJ HUOJ edu, Radna grupa za HUOJ certificiranje, Radna grupa za istraživanje stanja u struci) te lokalno po podružnicama HUOJ-a ( Dalmatinska podružnica, Dubrovačka podružnica, Primorsko-istarska podružnica, Podružnica središnje Hrvatske, Slavonska podružnica) Više možete pročitati na: huoj.hr.