Otvoren je 15. po redu natječaj za dodjelu godišnje nagrade Grand PRix, a najbolje prošlogodišnje komunikacijske projekte možete prijaviti do 23. veljače 2022. godine.

Grand PRix je tijekom proteklih godina doživio brojne promjene temeljene kako na iskustvu i praksi članova žirija, tako i na potrebama prijavitelja te tržišnim trendovima. Inovativnost i razvoj Grand PRix-a rezultirao je značajnim povećanjem broja prijavljenih komunikacijskih projekata tijekom prethodnih godina. Kako bi se nastavio trend povećanja prijava, pozivamo vas da svoje projekte prijavite do 23. veljače do 18 sati.

Nagrade će biti dodijeljene u 11 natjecateljskih kategorija i tri posebne: Komunikator godine, Šipak godine – antikomunikacija godine i Grand Prix za razvoj struke. Projekte će ocjenjivati žiri sastavljen od ukupno 11 članova – stručnjaka za odnose s javnošću u tvrtkama, agencijama, javnom i nevladinom sektoru, predstavnici znanosti, odnosno visokoškolskih ustanova na kojima se predaju kolegiji odnosa s javnošću te stručnjaka iz srodnih nacionalnih i međunarodnih organizacija iz područja odnosa s javnošću.

Prijavnicu, pojedine rokove, upute za prijavitelje te ostale korisne informacije potražite u materijalima, a slobodno se javite i na grandprix@huoj.hr.

 

Prijavnica

Upute za prijavitelje

Pravilnik o dodjeli godišnjih nagrada

Podijeli objavu
Prethodni članakHAKOM: Na tržištu elektroničkih komunikacija rastu ulaganja i prihodi
Sljedeći članakAEM: Gledanost televizijskog programa za prosinac 2021.
HUOJ je strukovna udruga i okuplja djelatnike koji se bave poslovima vezanim za odnose s javnošću radi unapređenja struke kao i zaštite njihovih interesa kroz različite djelatnosti predviđene Statutom udruge. Udruga radi na obrazovanju i stručnom usavršavanju članova, organizira godišnje konferencije za odnose s javnošću, radionice i stručne rasprave i dodjeljuje godišnju strukovnu nagradu Grand PRix. HUOJ je 2007. pokrenuo stručnu biblioteku „PRint“ (PR international) u kojoj je dosad objavljeno 11 stručnih knjiga i priručnika - prijevoda eminentnih svjetskih i djela naših autora. Rad udruge organiziran je prema sekcijama (Sekcija za javni sektor i nevladine udruge, Sekcija za DOP, Sekcija za korporativne komunikacije, Studentska sekcija), radnim grupama (Radna grupa za digitalne komunikacije, Radna grupa za obrazovanje u OSJ HUOJ edu, Radna grupa za HUOJ certificiranje, Radna grupa za istraživanje stanja u struci) te lokalno po podružnicama HUOJ-a ( Dalmatinska podružnica, Dubrovačka podružnica, Primorsko-istarska podružnica, Podružnica središnje Hrvatske, Slavonska podružnica) Više možete pročitati na: huoj.hr.