Hrvoje Ratkić s preddiplomskog studija Ekonomija poduzetništva postao je PR-ovac nacionalne javnozdravstvene kampanje„Oživi me“.

Hrvoje je kao zaposlenik PRiredbe, jedne od vodećih agencija za odnose s javnošću u Hrvatskoj, član PR tima koji radi na promociji ove kampanje.

„Drago mi je da sam dio tima koji radi na ovoj kampanji, te da ću svojim znanjem kojeg sam stekao na VERN’u i u praksi pridonijeti što boljoj promociji same kampanje. Ovim putem pozivam sve svoje kolegice i kolege studente i profesore da dođu na Cvjetni trg 18. listopada u 12 sati, kada će imati priliku naučiti kako oživiti osobu koja doživi srčani zastoj, jer nikad ne znamo kada će se netko od nas naći blizini osobe kojoj treba ovakva pomoć. Više informacija o svemu možete naći na internetskoj stranici www.ozivi.me koja je ‘srce’ kampanje“, poručio je Hrvoje.

Riječ je o nacionalnoj javnozdravstvenoj kampanji kojom se želi podići razina svijesti građana, te educirati javnost o važnosti poznavanja jednostavnih postupaka oživljavanja osobe koja doživi srčani zastoj.

Inače, Hrvoje je na VERN’u već treću godinu angažiran kao demonstrator na kolegijima Gospodarska matematika, Poslovna statistika i Osnove marketinga. Jedna je od ključnih osoba Severininog social community tima, te je na VERN‘u održao već nekoliko gostujućih predavanja i radionica na temu marketinga i PR-a na društvenim mrežama. Vjerujemo da će s ovom kampanjom steći nova iskustva iz odnosa s javnošću koja će biti spreman podijeliti s ostalim kolegama.

Hrvoju želimo puno uspjeha, a vas pozivamo na Cvjetni trg 18. listopada!

 

Vezani članci:

oživi me