Hrvatski Crveni križ (HCK) ima zadaću promicati djelatnosti i postignuća Nacionalnoga društva Hrvatskoga Crvenog križa, popularizirati temeljna načela Međunarodnoga pokreta Crvenoga križa i Crvenoga polumjeseca te poticati građane na humanitarni rad i pomoć ljudima u potrebi. Kako bi se ti ciljevi ostvarili potreban je neprestan rad na jačanju dobrih odnosa s volonterima, korisnicima pomoći, donatorima, održavanju odnosa s državnom i lokalnom vlašću, nevladinim udrugama i širom javnošću.

Za postizanje su sklada u tome širokom rasponu djelovanja potrebni iznimni napori i u dijelu koji se odnosi na komunikacije i odnose s javnošću i to je razlog zašto ćemo idući Carpe Diem održati upravo u Hrvatskome Crvenom križu. Ugostit će nas u ponedjeljak 13. srpnja 2015. u 12 sati u svojim prostorima u Ulici Crvenoga križa 14 u Zagrebu.

Uvodno će se nazočnima obratiti izvršni predsjednik Hrvatskoga Crvenog križa Robert Markt, a potom će glasnogovornica Hrvatskoga Crvenog križa Katarina Zorić govoriti o tome zašto se Hrvatski Crveni križ sve manje u medijima pojavljuje u nepovoljnome svjetlu, što su njegove trenutačne aktivnosti te koje su najvažnije zadaće u vrijeme kad nema nepogoda i humanitarnih katastrofa.

Nakon jednosatnoga službenog dijela pozivamo vas na neformalno druženje uz osvježenje.

Molimo vas da svoj dolazak najavite najkasnije do petka 10. srpnja 2015. na e-adresu info@huoj.hr. U prijavi navedite ime i prezime, naziv radnoga mjesta te tvrtku iz koje dolazite (studenti navode samo ime i prezime).

Crveni-kriz-logo

Podijeli objavu
Prethodni članakAnaliza kulturne manifestacije – Zagreb Book Festival 2015.
Sljedeći članakKonferencija povodom početka provedbe projekta “Ravnatelj: profesija i kvalifikacija, a ne funkcija “
HUOJ je strukovna udruga i okuplja djelatnike koji se bave poslovima vezanim za odnose s javnošću radi unapređenja struke kao i zaštite njihovih interesa kroz različite djelatnosti predviđene Statutom udruge. Udruga radi na obrazovanju i stručnom usavršavanju članova, organizira godišnje konferencije za odnose s javnošću, radionice i stručne rasprave i dodjeljuje godišnju strukovnu nagradu Grand PRix. HUOJ je 2007. pokrenuo stručnu biblioteku „PRint“ (PR international) u kojoj je dosad objavljeno 11 stručnih knjiga i priručnika - prijevoda eminentnih svjetskih i djela naših autora. Rad udruge organiziran je prema sekcijama (Sekcija za javni sektor i nevladine udruge, Sekcija za DOP, Sekcija za korporativne komunikacije, Studentska sekcija), radnim grupama (Radna grupa za digitalne komunikacije, Radna grupa za obrazovanje u OSJ HUOJ edu, Radna grupa za HUOJ certificiranje, Radna grupa za istraživanje stanja u struci) te lokalno po podružnicama HUOJ-a ( Dalmatinska podružnica, Dubrovačka podružnica, Primorsko-istarska podružnica, Podružnica središnje Hrvatske, Slavonska podružnica) Više možete pročitati na: huoj.hr.