Služba za odnose s javnošću Hrvatskih voda našla se tijekom 2014. godine pred golemim izazovom prouzročenim vremenskim neprilikama te su zabilježeni povijesni maksimumi vodostaja.

Upravo smo stoga prvi ovogodišnji Carpe Diem odlučili organizirati s Hrvatskim vodama te vam približiti iskustvo uspješne komunikacije u vrijeme borbe s prirodnom katastrofom kad poruke koje šaljete moraju biti jasne i jednoznačne.

Carpe Diem održat će se u utorak 24. veljače 2015. godine s početkom 11 sati u dvorani Hrvatskih voda u Ulici grada Vukovara 220 u Zagrebu.

Uime domaćina obratit će vam se generalni direktor Hrvatskih voda Ivica Plišić, pojasniti tko su i čime se bave te dati ključne informacije o njihovim aktivnostima, djelokrugu i načinu rada.

Uslijedit će posjet Glavnomu centru za obranu od poplava, koji proglašuje mjere obrane od poplave, donosi važne odluke na temelju dojava s terena te cjelovito koordinira sve službe.

Kolegica Lidija Baras iz Službe za odnose s javnošću za vas je pripremila prezentaciju o kriznome komuniciranju tijekom spomenutoga događaja iz 2014. godine.

Nakon jednosatnoga službenog dijela pozivamo vas na neformalno druženje uz osvježenje.

Molimo vas da svoj dolazak najavite najkasnije do ponedjeljka 16. veljače 2015. godine na adresu info@huoj.hr. U prijavi navedite ime i prezime, naziv radnoga mjesta i tvrtku iz koje dolazite (studenti navode samo ime i prezime).

Podijeli objavu
Prethodni članakIlija Brajković o digitalnom svijetu!
Sljedeći članakKada objaviti priopćenje za medije?
HUOJ je strukovna udruga i okuplja djelatnike koji se bave poslovima vezanim za odnose s javnošću radi unapređenja struke kao i zaštite njihovih interesa kroz različite djelatnosti predviđene Statutom udruge. Udruga radi na obrazovanju i stručnom usavršavanju članova, organizira godišnje konferencije za odnose s javnošću, radionice i stručne rasprave i dodjeljuje godišnju strukovnu nagradu Grand PRix. HUOJ je 2007. pokrenuo stručnu biblioteku „PRint“ (PR international) u kojoj je dosad objavljeno 11 stručnih knjiga i priručnika - prijevoda eminentnih svjetskih i djela naših autora. Rad udruge organiziran je prema sekcijama (Sekcija za javni sektor i nevladine udruge, Sekcija za DOP, Sekcija za korporativne komunikacije, Studentska sekcija), radnim grupama (Radna grupa za digitalne komunikacije, Radna grupa za obrazovanje u OSJ HUOJ edu, Radna grupa za HUOJ certificiranje, Radna grupa za istraživanje stanja u struci) te lokalno po podružnicama HUOJ-a ( Dalmatinska podružnica, Dubrovačka podružnica, Primorsko-istarska podružnica, Podružnica središnje Hrvatske, Slavonska podružnica) Više možete pročitati na: huoj.hr.