Hrvatska tvrtka VETTURELLI svojih 15 godina poslovanja obilježila je otvaranjem prve inozemne podružnice u Njemačkoj te najavljuje intenzivnu suradnju s najprogresivnijim poslovnim misliteljima 21. stoljeća.

Tvrtka koja je od 2005. godine koristila snagu komunikacije za poticanje organizacijskih promjena i kulture, aktivna je na tržištima izvan Hrvatske još od 2014. godine a njezini su se vlasnici Dijana i Viktor Vetturelli sada odvažili i prihvatili ponudu da se aktiviraju i na njemačkom tržištu sa sjedištem u Stuttgartu.

“Tijekom godina smo primali ponude da se aktiviramo i u Njemačkoj, jer onaj tko opstane na izazovnom hrvatskom tržištu sa sobom donosi dozu kreativnosti i dovitljivosti koja je na zasićenim razvijenim tržištima vrlo rijetka i tražena. Comeleon konferencija koju smo prošle jeseni održali u Tuhelju bila je taj nužni zadnji poticaj da zakoračimo u nove izazove”, izjavio je Viktor Vetturelli.

Comeleon2019

Comeleon je prva regionalna konferencija na temu organizacijske kulture i organizacijske agilnosti, koja se sa sadržajne strane diferencira od postojećih i to ne samo u regiji već i šire. Provokativna je, potiče na razmišljanje i omogućava direktan pristup poduzetnicima samoorganizirajućih kompanija i poslovnim filozofima koji propitkuju sveti gral upravljanja te ruše poslovne modele konzultantskog svijeta. Zato je tvrtka VETTURELLI istu konferenciju odlučila organizirati i u Njemačkoj i u svoje konzultantske usluge ponuditi njemačkim kompanijama.

Dijana Vetturelli nadodaje: “Svi su ljudi pod pravim uvjetima svjesni da moraju raditi, ali žele biti zainteresirani i za razvoj vlastitog potencijala, spremni su na preuzimanje odgovornosti te su kreativni i domišljati. Problem je što kompanije to saznanje ne znaju iskoristiti za svoj razvoj i strukturirati svoje procese na način da su prikladne za čovjeka i prikladne za kompleksna tržišta. Naš je pristup radikalan i nije za svakog, ali jednom kada se dubinski shvati filozofija decentraliziranih organizacija, povratak na stara uvjerenja postaje apsurdan. Raduje me što ta uvjerenja možemo predstaviti i široj zajednici, jer svoju ulogu vidim u propitkivanju postojećeg stanja i poticanju organizacijskih promjena.” TT