Dijana Vetturelli – jedina osoba iz jugoistočne Europe koja je uspjela dva puta zaredom biti izabrana u žiri koji bira najprestižniju europsku sponzorsku nagradu.

Već drugu godinu zaredom, Dijana Vetturelli izabrana je kao članica žirija koji bira najprestižniju europsku sponzorsku nagradu. Riječ je o ESA Excellence Award, a izbor u žiri predstavlja iznimno veliki uspjeh i dokaz da se hrvatsko znanje cijeni i na europskoj razini, budući da svaki član žirija prolazi strogi selekcijski proces.

Ova nagrada dodjeljuje se jednom godišnje najboljim sponzorskim projektima u protekloj godini u Europi, i to u 25 kategorija. Osim osnovnih kategorija, dodjeljuju se nagrade i u dvije posebne kategorije, ESA Best of Europe za najbolji sponzorski projekt u Europi te ESA Sponsorship of the Year za najbolju sponzorsku kampanju godine. Među dosadašnjim osvajačima nagrade bile su neke od vodećih svjetskih kompanija, poput Vodafona, Lloyds Banke, O2, Lidla i mnogih drugih.

Inače, Dijana Vetturelli, do sada jedina osoba iz jugoistočne Europe koja je uspjela dva puta zaredom biti izabrana u ovaj prestižni žiri, direktorica je tvrtke VETTURELLI koja se usko specijalizirala za razvoj sponzorskih strategija i implementaciju sponzorstava.

Organizator nagrade je European Sponsorship Association (ESA), krovna organizacija koja okuplja tvrtke i organizacije koje koriste sponzorstva u svojim poslovno-marketinškim strategijama, a proglašenja pobjednika i glavna ceremonija održat će se 07.2.2018. u “Znanstvenom Muzeju” u Londonu.

Podijeli objavu
Prethodni članakHUOJ: Najava 2. sjednice Izbornog povjerenstva
Sljedeći članakNa Hrvatskoj radioteleviziji počinje humanitarni tjedan posvećen Caritasovoj humanitarnoj akciji Da život imaju
HUOJ je strukovna udruga i okuplja djelatnike koji se bave poslovima vezanim za odnose s javnošću radi unapređenja struke kao i zaštite njihovih interesa kroz različite djelatnosti predviđene Statutom udruge. Udruga radi na obrazovanju i stručnom usavršavanju članova, organizira godišnje konferencije za odnose s javnošću, radionice i stručne rasprave i dodjeljuje godišnju strukovnu nagradu Grand PRix. HUOJ je 2007. pokrenuo stručnu biblioteku „PRint“ (PR international) u kojoj je dosad objavljeno 11 stručnih knjiga i priručnika - prijevoda eminentnih svjetskih i djela naših autora. Rad udruge organiziran je prema sekcijama (Sekcija za javni sektor i nevladine udruge, Sekcija za DOP, Sekcija za korporativne komunikacije, Studentska sekcija), radnim grupama (Radna grupa za digitalne komunikacije, Radna grupa za obrazovanje u OSJ HUOJ edu, Radna grupa za HUOJ certificiranje, Radna grupa za istraživanje stanja u struci) te lokalno po podružnicama HUOJ-a ( Dalmatinska podružnica, Dubrovačka podružnica, Primorsko-istarska podružnica, Podružnica središnje Hrvatske, Slavonska podružnica) Više možete pročitati na: huoj.hr.