U Komunikacijama HRT-a Melita Hrengek i Ivana Vilović radit će na unapređenju unutrašnjih i vanjskih komunikacija te promidžbi programskih sadržaja

HRT-ove novinarke i voditeljice Melita Hrengek i Ivana Vilović od prošlog tjedna rade u Komunikacijama Hrvatske radiotelevizije. U timu pod vodstvom novoga rukovoditelja komunikacija i glasnogovornika HRT-a Igora Ćutuka s ostalim kolegama radit će na unapređenju unutrašnjih i vanjskih komunikacija te promidžbi programskih sadržaja HRT-a.

„Hrvatska radiotelevizija kao javni servis ima zadaću jasno, pravodobno i kontinuirano obavješćivati javnost o svim svojim aktivnostima, radu i ispunjavanju obveza koje kao javni servis ima prema građanima i društvu. Kako bismo tu zadaću još kvalitetnije ispunjavali osnažili smo naš tim u Komunikacijama, a kolegice Melita Hrengek i Ivana Vilović, koje na HRT-u rade već niz godina i imaju bogato voditeljsko, novinarsko i uredničko iskustvo, nesporno su vrlo vrijedno pojačanje“, izjavio je rukovoditelj Komunikacija HRT-a Igor Ćutuk pojasniviši da su nove članice tima odabrane na unutrašnjemu natječaju HRT-a.Na čelo Komunikacija HRT-a Igor Ćutuk došao je iz Coca-Cole sredinom srpnja temeljem javnoga natječaja te tada najavio da će među njegovim prvim potezima biti poboljšanje unutrašnje komunikacije i poticanje promidžbe programskih sadržaja.

Melita Hrengek diplomirala je na Ekonomskome fakultetu Sveučilišta u Zagrebu, a na HRT-u je od 1996. godine. Radila je kao voditeljica i novinarka u desetak emisija, bila je spikerica u informativnome i dokumentarnome programu te voditeljica brojnih festivala, koncerata i humanitarnih projekata. U Komunikacije Hrvatske radiotelevizije dolazi s mjesta urednice emisije Kućni ljubimci.

Ivana Vilović završila je studij novinarstva na Fakultetu političkih znanosti Sveučilišta u Zagrebu, a na HRT-u je od 2004. godine. Dugi je niz godina bila novinarka u mnogobrojnim HRT-ovim emisijama te izvršna urednica emisije Iza ekrana. U Odjelu za promociju programa među ostalim je radila medijske planove i planove programskih najava.

Podijeli objavu
Prethodni članakTvrtka Nanobit uspješna hrvatska poslovna priča
Sljedeći članakU kina stiže film Pripravnik – idealna prilika da saznate kako nastaju novinarske priče
PRglas je portal o odnosima s javnošću i ostalim fragmentima integrirane marketinške komunikacije kojeg stvaraju stručnjaci za odnose s javnošću, novinari, kao i studenti koji se žele baviti ovim poslom vođeni idejom da nas sinergija spaja i pokreće. Cilj nam je prikupiti što više informacija potrebnih za kvalitetno komuniciranje s javnošću te promicati dobar glas o raznim kampanjama, događanjima i projektima, upozoravati na greške i loše poteze. Da bismo skratili vrijeme traženja, pružamo vam sve informacije na jednom mjestu i alate komunikacije online i offline vrste medija. Namijenjen je svima koje zanima neki od tih dijelova: stručnjacima za odnose s javnošću, poduzećima, studentima i svima koji žele naučiti nešto više o toj temi.