Poštovane kolegice i kolege, novinarke, novinari, medijski radnici, partneri, dragi prijatelji, pozivamo vas na tradicionalni humanitarni novinarski party koji se ove godine održava u petak, 15. prosinca, s početkom u 21 sat, tri dana prije 107. rođendana HND-a.

Jedno od najboljih predbožićnih i prednovogodišnjih druženja u Zagrebu, kako ga godinama ocjenjuju oni koji su na njemu bili, održava se u Velikoj dvorani Novinarskog doma (Perkovčeva 2, Zagreb). Zagrijat će nas prvo vrhunski glazbenici i zabavljači iz Paganini benda, nastavljamo s legendom radijskog etera DJ Ilkom, malo ćemo se i pogostiti uz jela i pića naših donatora, a onda slijede već tradicionalne King karaoke Frane Dujića.

Na ulazu će, kao što je običaj svih godina, biti sakupljani dobrovoljni prilozi za Fond solidarnosti HND-a, za naše članice i članove kojima je pomoć neophodna.

Radujemo se vašem dolasku i druženju.
Hrvatsko novinarsko društvo

Podijeli objavu
Prethodni članakPR/Mediji clipping – pregled tjednih događanja 8. 12. 2017.
Sljedeći članak[POSAO] Traži se: PR Junior
Hrvatsko novinarsko društvo utemeljeno je 18. prosinca 1910. godine, član je Međunarodne federacije novinara (IFJ) i broji preko tri tisuće članova. Ciljevi Hrvatskog novinarskog društva su: a) ostvarivanje profesionalnih interesa, etičnosti i slobode javnog izražavanja; b) promicanje Ustavom zajamčenih prava javnosti da bude izviještena o svim zbivanjima u društvu, te prava svake osobe na slobodu izražavanja, mišljenja i dostupnost svim javnim glasilima; c) čuvanje ugleda i dostojanstva profesije, d) zaštita novinara od samovolje izdavača i sprečavanje monopola; e) materijalna i socijalna zaštita novinara. Skupština je najviše tijelo upravljanja HND-om, koja bira predsjednika, Izvršni odbor, Nadzorni odbor, Vijeće časti i dio članova Upravnog odbora Fonda solidarnosti. Više možete pročitati na: www.hnd.hr//