HUOJ-ev Natječaj za 8. dodjelu nagrada Grand PRix za najbolja ostvarenja u struci traje od 15. siječnja do 13. veljače 2015.

Komunikacijski projekti realizirani u razdoblju od 1. siječnja do 31. prosinca 2014. mogu biti prijavljeni na ovogodišnji Natječaj. Dobro popunjeni prijavni obrazac jedan je od važnih kriterija u ocjenjivanju pristiglih prijava.

Kako bismo vam pomogli u prijavljivanju projekata te u samom ispunjavanju obrasca, HUOJ za sve zainteresirane i potencijalne prijavitelje organizira Grand PRix radionicu na kojoj ćemo vas uputiti kako na najbolji mogući način opisati svoje komunikacijske projekte sukladno traženim uvjetima prijave.

Grand PRix radionica je otvorena i besplatna za sve zainteresirane kolegice i kolege, a održat će u utorak, 3. veljače 2015. s početkom u 15 sati u prostorijama HUOJ-a, Ilica 5 (Oktogon, V. stube), Zagreb.

Voditeljica radionice bit će kolegica Maja Gradišar Perotić, savjetnica u Media Valu, agenciji za komunikacijski menadžment.

Rok za prijavu za sudjelovanje na radionici je petak, 30. siječnja
2015.
 na info@huoj.hr

Podijeli objavu
Prethodni članakIz medija o medijima – prosinac 2014
Sljedeći članakNova generalna direktorica Adria Medije Zagreb Ivona Čulo
HUOJ je strukovna udruga i okuplja djelatnike koji se bave poslovima vezanim za odnose s javnošću radi unapređenja struke kao i zaštite njihovih interesa kroz različite djelatnosti predviđene Statutom udruge. Udruga radi na obrazovanju i stručnom usavršavanju članova, organizira godišnje konferencije za odnose s javnošću, radionice i stručne rasprave i dodjeljuje godišnju strukovnu nagradu Grand PRix. HUOJ je 2007. pokrenuo stručnu biblioteku „PRint“ (PR international) u kojoj je dosad objavljeno 11 stručnih knjiga i priručnika - prijevoda eminentnih svjetskih i djela naših autora. Rad udruge organiziran je prema sekcijama (Sekcija za javni sektor i nevladine udruge, Sekcija za DOP, Sekcija za korporativne komunikacije, Studentska sekcija), radnim grupama (Radna grupa za digitalne komunikacije, Radna grupa za obrazovanje u OSJ HUOJ edu, Radna grupa za HUOJ certificiranje, Radna grupa za istraživanje stanja u struci) te lokalno po podružnicama HUOJ-a ( Dalmatinska podružnica, Dubrovačka podružnica, Primorsko-istarska podružnica, Podružnica središnje Hrvatske, Slavonska podružnica) Više možete pročitati na: huoj.hr.