Miroslav Varga iz tvrtke Escape održat će gostujuće predavanje na Odjelu za turizam i komunikacijske znanosti Sveučilišta u Zadru

 

U srijedu, 4. ožujka 2015. od 15:30 do 19:30 sati i u četvrtak, 5. ožujka 2015. od 8 do 12 sati u Multimedijalnoj dvorani Sveučilišta u Zadru na Odjelu za turizam i komunikacijske znanosti (dr. Franje Tuđmana 24i) održat će se gostujuće predavanje Miroslava Varge iz tvrtke Escape na temu “Internet marketing” i “Oglašavanje na tražilici Google i društvenoj mreži Facebook“. Predavanje je besplatno i otvorenog tipa.

 

Plan predavanja:

4. ožujka od 15:30 do 19:30 sati
Internet marketing – pregled:

• Kratki uvod (mala povijest interneta, e-maila, promjene ponašanja internetske populacije)
• Trendovi (kuda idemo, zašto idemo u tom smjeru i koja su predviđanja za slijedećih 3-5 godina)
• Osnovni alati (istraživanje online ponašanja, posebice alati Correlate, Trends, Global market finder i Ad Preview)
• Dostupne platforme i specifičnosti (tražilice, društvene mreže, video kanali)
• Mobilni uređaji i marketing na prijenosnim uređajima (gdje, kako i zašto se treba pripremiti)

Pauza: od 17:30 do 17:45 sati.

5. ožujka od 8 – 12 sati
Oglašavanje na tražilici Google i društvenoj mreži Facebook:

• Specifičnosti pojedinog kanala
• Kreiranje oglasne kampanje na Google tražilici
• Kreiranje oglasne kampanje na Youtube servisu
• Kreiranje GDN oglasne (banner) kampanje na portalima
• Kreiranje Facebook oglasa

Pauza: od 10 do 10:15 sati

 

varga (1)Miroslav Varga je vlasnik titule Google AdWords certified trainer što predstavlja najviši AdWords cerifikat kojeg dodjeluje Google i time se pridružio malom broju Google trenera u svijetu. Nositelj je svih Google AdWords i Google Analytics certifikata, te dobitnik Zlatne nagrade Web::Strategije i samim time među najboljim stručnjacima na ovom područuju na razini Hrvatske, a i šire. Nakon diplome na Fakultetu strojarstva i brodogradnje u Zagrebu, diplomirao je i na dva poslijediplomska studija te radio u nizu tvrtki na različitim poslovima. Njegova fasciniranost računalima i njihovim mogućnostima koja je bila prisutna u vrijeme studija, a i kasnije, osigurala mu je bogato iskustvo u tom području koje je tijekom godina usavršavao i promicao, a dokaz su i brojne nagrade i priznanja koja je dobio. Živio je i neko vrijeme u inozemstvu, a od 1992. godine živi i radi u Osijeku. Trenutno radi kao SEM u tvrtci Escape d.o.o. Ima bogato iskustvo vezano uz informacijske tehnologije i internet, a pogotovo u područjima integracije online i offline internetskih marketinških kampanji.

Podijeli objavu
Prethodni članakIskoristite moć filma kako biste motivirali zaposlenike!
Sljedeći članakAgencija ZOO nova članica HURA-e
PRglas je portal o odnosima s javnošću i ostalim fragmentima integrirane marketinške komunikacije kojeg stvaraju stručnjaci za odnose s javnošću, novinari, kao i studenti koji se žele baviti ovim poslom vođeni idejom da nas sinergija spaja i pokreće. Cilj nam je prikupiti što više informacija potrebnih za kvalitetno komuniciranje s javnošću te promicati dobar glas o raznim kampanjama, događanjima i projektima, upozoravati na greške i loše poteze. Da bismo skratili vrijeme traženja, pružamo vam sve informacije na jednom mjestu i alate komunikacije online i offline vrste medija. Namijenjen je svima koje zanima neki od tih dijelova: stručnjacima za odnose s javnošću, poduzećima, studentima i svima koji žele naučiti nešto više o toj temi.