17. konferencija Hrvatske udruge za odnose s javnošću (HUOJ) pod nazivom „Vrijeme PRomjena“ održala se od 19. do 21. svibnja 2016. u Novi Spa Hotels & Resort u Novom Vinodolskom.

Sudnici su imali priliku poslušati zanimljiva predavanja inozemnih renomiranih predavača na temu odnosa s javnošću, razvoja struke te komunikacija. Posebno zanimljive bile su radionice koje su se bavile praktičnim znanjima o poznavanju novih tehnologija i medija, copywritingom, kreiranjem kvalitetne online kampanje na društvenim mrežama i druge.

Također, program je sadržavao i panel rasprave koje su se bavile granicama slobode u javnom govoru, načinima komuniciranja europske kulture, poslovanjem agencija za odnose s javnošću u regiji i drugim struci zanimljivim temama poput izazova komunikacija na različitim tržištima i kompetencija u digitalnom dobu.

> Pogledajte galeriju fotografija

Podijeli objavu
Prethodni članakTijelovo 2016.: Savjeti sudionicima u prometu
Sljedeći članakPR/Mediji clipping – pregled tjednih događanja 27.05.2016.
HUOJ je strukovna udruga i okuplja djelatnike koji se bave poslovima vezanim za odnose s javnošću radi unapređenja struke kao i zaštite njihovih interesa kroz različite djelatnosti predviđene Statutom udruge. Udruga radi na obrazovanju i stručnom usavršavanju članova, organizira godišnje konferencije za odnose s javnošću, radionice i stručne rasprave i dodjeljuje godišnju strukovnu nagradu Grand PRix. HUOJ je 2007. pokrenuo stručnu biblioteku „PRint“ (PR international) u kojoj je dosad objavljeno 11 stručnih knjiga i priručnika - prijevoda eminentnih svjetskih i djela naših autora. Rad udruge organiziran je prema sekcijama (Sekcija za javni sektor i nevladine udruge, Sekcija za DOP, Sekcija za korporativne komunikacije, Studentska sekcija), radnim grupama (Radna grupa za digitalne komunikacije, Radna grupa za obrazovanje u OSJ HUOJ edu, Radna grupa za HUOJ certificiranje, Radna grupa za istraživanje stanja u struci) te lokalno po podružnicama HUOJ-a ( Dalmatinska podružnica, Dubrovačka podružnica, Primorsko-istarska podružnica, Podružnica središnje Hrvatske, Slavonska podružnica) Više možete pročitati na: huoj.hr.