Članice stručnog žirija – Mare Milin, Martina Brautović i Sandra Pinjuh sastale su se u prostorijama Hrvatske zajednice županija kako bi, uoči novog kruga foto natječaja, dogovorile posljednje detalje vezane uz pripremu natječaja.

big_58aae8f6cc00f

Martina Brautović je voditeljica Odsjeka za odnose s javnošću Ureda župana Zagrebačke županije, a Sandra Pinjuh zamjenica predstojnika Ureda župana Vukovarsko-srijemske županije. Obje se ovim poslom bave dugi niz godina i sada će svojim iskustvom pomoći odabrati najbolje fotografije koje željno iščekujemo od 1. ožujka do 7.travnja 2017.

Mare Milin je s razlogom jedno od najpoznatijih imena hrvatske fotografije, iza sebe ima samostalne i skupne izložbe u zemlji i inozemstvu, a fotografijom se namjerava baviti „dok je u njoj duha i daha.” Ne propustite priliku da svoje amaterske i profesionalne radove pokažete ovoj višestruko nagrađivanoj umjetnici.

Ovogodišnja novost je Instagram profil volimsvojuzupaniju, na kojem ćete moći pratiti aktualnosti vezane uz natječaj, ali i prisjetiti se prekrasnih prošlogodišnjih fotografija, stoga ne zaboravite provjeriti hashtagove #volimsvojuzupaniju i #hrvatskazajednicazupanija.

“Hrvatska je komadić raja na zemlji, a u tom raju županije zauzimaju svoje mjesto. Upravo zato želimo još intenzivnije promovirati sve prirodne ljepote, zanimljive detalje, kao i kulturnu baštinu Lijepe Naše”, objasnio je razloge pokretanja fotonatječaja i predsjednik Hrvatske zajednice županija i šibensko-kninski župan Goran Pauk.

Fotografije moraju biti snimljene isključivo na području Republike Hrvatske, a svaki autor/autorica može poslati do tri fotografije. Fotografije možete predati isključivo online, putem naše Facebook aplikacije kojoj možete pristupiti putem službene Facebook stranice Hrvatske zajednice županija. Fotografije mogu imati minimalne korekcije u vidu poravnanja, izrezivanja, oblikovanja ruba fotografije, kontrasta i boja.

Fotografije se na natječaj predaju putem Facebook aplikacije: link