Lea Brezar, autorica knjige “Izvan okvira”, i Katarina Džale, dizajnerica i vlasnica branda emmieTM, danas će, 17.ožujka 2016., u 18 sati u modnom studiju Katarine Džale, Berislavićeva 20, predstaviti početak suradnje.

slide_d1

17.3. 2016. u 18 sati u modnom studiju Katarine Džale, Berislavićeva 20,

predstavit će se početak suradnje modnog branda emmieTM s Leom Brezar, autoricom knjige “Izvan okvira”, koja je upravo iz tog bestsellera za emmie odabrala pet poruka koje će se nalaziti u emmieTM Limited Edition komunikacijskom paketu.

Paket sačinjava emmie haljinu ili tuniku, specijalno izrađene motivacijske poruke Lee Brezar te njezin posljednji bestseller – knjigu “Izvan okvira”.

emmieTM je haljina koja je kreirana kao komunikacijski medij, kroz koji svaka žena može reći kako se taj dan osjeća, zahvaljujući prozirnom džepu za izmjenu poruka sa zatvaračem na prednjici haljine. On omogućava izmjenu poruka, a upravo pet poruka iz limitirane serije, dolaze kao najljepši citati iz knjige „Izvan okvira“.

˝Značaj važnosti ulaganja u osobni razvoj mi je poznat iz vlastitih cipela. Znam koliko sam se ja mijenjala kroz protekli period, koliko sam sazrijevala kao osoba, kao žena, kao umjetnica, zato sam željela spojiti te svoje dvije ljubavi i tako se rodio Soul Fashion, odjeća koja priča vašu unutarnju priču, koja vam omogućuje da pokažete što stvarno jeste, a da opet budemo u skladu sa okolinom u kojoj živimo.
Emmie je nastala kao logičan slijed događaja – dok u Soul Fashion priči mi vizualno pričamo o sebi, u Emmie to možemo reći riječima. Emmie su jednostavne tunike i haljine koje pričaju vašu priču kroz poruku koju nosite na njima. Ono što je bila moja izvorna ideja jest da se možete igrati i sami stvarati svoj sadržaj, sami kreirati poruke i mijenjati ih kada god želite. Obične majice na kojima je otisnuta poruka meni brzo dosade jer poruka koja mi se svidjela u momentu kada sam kupovala tu majicu više nije u skladu s mojim bićem, zato sam željela napraviti kvalitetan proizvod koji će trajati, jer je to s jedne strane ekološki način razmišljanja, a s druge strane mogu mijenjati poruke kada god želim. Svaka je izgovorena riječ poput magije koja nam se onda događa i zato  pazim što govorim, ali i što nosim na sebi. To sam željela omogućiti i drugima,˝ tim je riječima Katarina Džale opisala kako se rodila želja za pokretanjem emmieTM branda.˝Lea Brezar je jedna divna osoba koja zastupa i širi  ideju duhovnog menadžmenta, samim je time bilo logično da se povežemo. Emmie je odjevni medij za komunikaciju, Leine poruke iz Izvan okvira su u skladu s našim vrijednostima i s veseljem  smo odlučili ući u tu suradnju i potaknuti što više ljudi na osobni razvoj, na sretniji i ispunjeniji život. Zamislite tvrtku u kojoj umjesto klasične odjeće  nosite udobnu emmieTM majicu i u njoj personaliziranu, pozitivnu, afirmativnu poruku. U nekoliko bi se dana promijenila atmosfera u uredima, od standardnih stresnih do opuštenih situacija, a produktivnost bi samo rasla. To su ideje duhovnog menadžmenta,˝ izjavila je Katarina Džale o suradnji s Leom Brezar, autoricom knjige “Izvan okvira”.

emmieTM Limited Edition paket možete kupiti u Showroomu Katarina Džale u Zagrebu, te na www.myemmie.com

Vidimo se u četvrtak, 17.3.2016. godine, u 18 sati u modnom studiju Katarine Džale, Berislavićeva 20 (Zagreb)