U suradnji s Edward Bernaysom nagrađujemo dva najkreativnija odgovora udžbenikom English for Communication Management  1.

 

Nagradni zadatak glasi: 

Navedite tri najvažnije vještine dobrog praktičara za odnose s javnošću.

 Nagrade će osvojiti odgovori s najviše glasova/lajkova. 

 

blank razmak red

Svoje odgovore možete ostaviti ispod linka na Facebooku ili ovog posta do utorka, 10. veljače 2015., do 16:00 sati. Pozovite svoje prijatelje da lajkaju vaše odgovore, jer odgovori koji osvoje najviše glasova odnosno lajkova osvajaju nagrade.

Dobitnike nagrada objaviti ćemo ispod  linka na Facebooku i ovog posta 10. veljače 2015. u 16:00 sati.

 

komunikacija - literaturaViše o udžbeniku

Udžbenik za engleski jezik „English for Communication Management 1“ namijenjen je studentima preddiplomskog studija Bernaysa, a mogu ga koristiti i studenti preddiplomskog i diplomskog studija na ostalim visokoobrazovnim institucijama u sklopu kolegija kao što su komunikologija, politologija, novinarstvo, marketing, sociologija i srodne znanstvene grane i discipline.

Teme kojima se udžbenik bavi vezane su uz studentsku svakodnevicu, učenje jezika, sport i studiranje u inozemstvu, ali i za studijske programe koji uključuju brendiranje, učinkovitu prezentaciju, alate u odnosima s javnošću, društvene mreže te poslovni bonton.

Cilj udžbenika je unaprijediti vještine čitanja, slušanja te dodatno obogatiti vokabular terminima iz svakodnevne prakse, stoga je upravo to razlog zbog kojeg su teme unutar svake cjeline predstavljene iz različitih perspektiva.

Prvo izdanje u nakladi Bernaysa napisali su Lucia Miškulin Saletović, predavačica na Hrvatskim studijima, Adrian Beljo, predavač i nositelj kolegija na Bernaysu, te Nataša Mance, pročelnica Katedre za strane jezike na Bernaysu, koja supotpisuje osmo poglavlje posvećeno poslovnom bontonu.

Prvi Bernaysov udžbenik za engleski jezik uredila je Anne Bernays, američka spisateljica i uvažena predavačica na Sveučilištu Harvard.

 

Čestitamo Marini Kladarić i Katarini Stišćak na osvojenoj nagradi!

Podijeli objavu
Prethodni članak[PRglas] TOP 5 PR QUOTES
Sljedeći članakLondonska škola za odnose s javnošću u Hrvatskoj predstavlja Master Class predavanja
PRglas je portal o odnosima s javnošću i ostalim fragmentima integrirane marketinške komunikacije kojeg stvaraju stručnjaci za odnose s javnošću, novinari, kao i studenti koji se žele baviti ovim poslom vođeni idejom da nas sinergija spaja i pokreće. Cilj nam je prikupiti što više informacija potrebnih za kvalitetno komuniciranje s javnošću te promicati dobar glas o raznim kampanjama, događanjima i projektima, upozoravati na greške i loše poteze. Da bismo skratili vrijeme traženja, pružamo vam sve informacije na jednom mjestu i alate komunikacije online i offline vrste medija. Namijenjen je svima koje zanima neki od tih dijelova: stručnjacima za odnose s javnošću, poduzećima, studentima i svima koji žele naučiti nešto više o toj temi.