Počele Early bird prijave za 17. HUOJ-evu konferenciju
19. – 21. svibnja 2016., Novi Vinodolski

Pozivamo vas na 17. konferenciju Hrvatske udruge za odnose s javnošću (HUOJ) pod nazivom „Vrijeme PRomjena“ koja će se ovoga puta održati u trajanju od tri dana od 19. do 21. svibnja 2016. u Novi Spa Hotels & Resort u Novom Vinodolskom.

Kao i druge profesionalne usluge, i odnosi s javnošću suočavaju se s ubrzanim promjenama u okruženju, od podizanja standarda unutar struke, preko izgradnje ciljane reputacije kod ciljnih javnosti do promjena na EU tržištu, koje od svih sudionika traže nova znanja i nove prilagodbe.

Za early bird prijavu osigurali smo popust do 15. travnja 2016. Prijavite se već danas, ispunjavanjem online obrasca, za 1.199,00 kn + PDV (cijena za članove HUOJ-a) i osigurajte svoje mjesto na 17. konferenciji HUOJ-a!

Online obrazac za prijavu nalazi se OVDJE (klik na obrazac) (Napomena: early bird prijave zaključuju se 15. travnja, od 16. travnja vrijedi puna cijena kotizacije)

Neki od predavača koje ćemo ugostiti ove godine su:
•Jeffery McMillan, direktor komunikacija za srednju i istočnu Europu u PricewaterhouseCoopers, jednoj od najuspješnijih revizorsko-konzultantskih tvrtki u svijetu
•Boris Beker, direktor i suosnivač agencije za odnose s javnošću Chapter4 i predavač na Institutu novinarstva i komunikacija na Sveučilištu u Beču (University of Vienna’s Institute of Journalism and Communication),
•Philip Young, viši predavač odnosa s javnošću na Sveučilištu u Sunderlandu, Velika Britanija
•Peggy Simčić Bronn, profesorica na Odjelu za komunikaciju i kulturu Norveške poslovne škole (BI Norwegian Business School’s Department of Communication and Culture)

Program će, kao i svake godine, sadržavati i panel rasprave koje će se baviti granicama slobode u javnom govoru, načinima komuniciranja europske kulture, poslovanjem agencija za odnose s javnošću u regiji i drugim struci zanimljivim temama.

Kao i prijašnjih godina pripremili smo i radionice koje će se baviti praktičnim znanjima o poznavanju novih tehnologija i medija, copywritingom, etikom u odnosima s javnošću, kreiranjem kvalitetne online kampanje na društvenim mrežama te profesionalnim lobiranjem i drugim.

Uskoro na našim stranicama donosimo okvirni program i više informacija o predavačima, panelima i radionicama.

Early bird cijena za članove HUOJ-a 1.199,00 kn + PDV.

Ostale early bird cijene su:
•Studenti: 199,00 kn + PDV
•Članovi HURA-e: 1.349,00 + PDV
•Nečlanovi HUOJ-a: 1.499,00 kn + PDV

Cijena kotizacije uključuje ručak za 2 konferencijska dana.

Za sve sudionike Konferencije osigurali smo i povoljnije cijene smještaja u Novi Spa Hotels & Resortu, koji možete rezervirati putem e-maila na adresu maja.domic@hoteli-novi.hr.

Da biste rezervirali smještaj po povlaštenoj cijeni molimo Vas da odaberete željeni datum dolaska i odlaska, te pri rezervaciji upišete Kôd HUOJ16. Molimo Vas da smještaj rezervirate što prije.

Za više informacija dostupni smo na info@huoj.hr.

Vidimo se u Novom!

Podijeli objavu
Prethodni članakAdvertising Week Europe 2016, popust za članove HURA-e
Sljedeći članakOtvorene prijave za seminar „Upravljanje protokolom“
HUOJ je strukovna udruga i okuplja djelatnike koji se bave poslovima vezanim za odnose s javnošću radi unapređenja struke kao i zaštite njihovih interesa kroz različite djelatnosti predviđene Statutom udruge. Udruga radi na obrazovanju i stručnom usavršavanju članova, organizira godišnje konferencije za odnose s javnošću, radionice i stručne rasprave i dodjeljuje godišnju strukovnu nagradu Grand PRix. HUOJ je 2007. pokrenuo stručnu biblioteku „PRint“ (PR international) u kojoj je dosad objavljeno 11 stručnih knjiga i priručnika - prijevoda eminentnih svjetskih i djela naših autora. Rad udruge organiziran je prema sekcijama (Sekcija za javni sektor i nevladine udruge, Sekcija za DOP, Sekcija za korporativne komunikacije, Studentska sekcija), radnim grupama (Radna grupa za digitalne komunikacije, Radna grupa za obrazovanje u OSJ HUOJ edu, Radna grupa za HUOJ certificiranje, Radna grupa za istraživanje stanja u struci) te lokalno po podružnicama HUOJ-a ( Dalmatinska podružnica, Dubrovačka podružnica, Primorsko-istarska podružnica, Podružnica središnje Hrvatske, Slavonska podružnica) Više možete pročitati na: huoj.hr.