Pozivamo vas na 16. konferenciju Hrvatske udruge za odnose s javnošću koja će se i ovaj put održati u Opatiji, Grand Hotelu 4 opatijska cvijeta, u četvrtak i petak, 11. i 12. lipnja 2015.

Za early bird prijavu osigurali smo popust do 3. svibnja 2015.

Prijavite se ispunjavanjem obrasca za prijavu i osigurajte svoje mjesto na 16. konferenciji HUOJ-a!

Obrazac za prijavu preuzmite OVDJE

I ove godine ugostit ćemo eminentne inozemne predavače, a to su prof. dr. sc. Anne Gregory (predsjednica udruženja Global Alliance of Public Relations and Communication Management), prof. dr. sc. Karen Sanders(Association of Political Communication) i prof. dr. sc. Jesper Falkheimer (profesor strateškog komuniciranja i rektor švedskog Sveučilišta u Lundu).

Program obuhvaća pet panela na aktualne teme: The name of the game – Odnosi s javnošću u sportu, We do/don´t need (no) education – obrazovanje u odnosima s javnošću, Made in Croatia – Uspješne hrvatske priče, Pravi put vs. Bolja Hrvatska – Politička komunikacija u predsjedničkim izborima i S ponistre se vidi platforma – javno zagovaranje: SOS za Jadran.

Kao i prijašnjih godina za vas smo pripremili i stručne radionice koje će se baviti temama kampanja putem društvenih mreža, pravom na pristup informacijama, značajem kaznenog postupka nasuprot interesa javnosti te upute za svakodnevno snalaženje u prikupljanju i analizi poslovnih informacija.

Uskoro na našim stranicama donosimo više informacija o svim predavačima.

Prijavite se već danas za 1.199,00 kn + PDV ako ste članovi HUOJ-a.

Ostale early bird cijene su:
Članovi HURA-e: 1.349,00 + PDV
Studenti: 199,00 kn + PDV
Nečlanovi HUOJ-a: 1.499,00 kn + PDV

Cijena kotizacije uključuje i ručak za 2 konferencijska dana.

Za sve sudionike Konferencije osigurali smo i povoljnije cijene smještaja u Grand Hotelu 4 opatijska cvijeta koji možete rezervirati putem službene internet stranice Milenij hotela www.milenijhoteli.hr.
Da biste rezervirali smještaj po povlaštenoj cijeni kreiranoj samo za sudionike molimo Vas da odaberete željeni datum dolaska i odlaska, te pri rezervaciji upišete Kôd HUOJ15. Smještaj možete osigurati do 5. lipnja 2015. godine.

Za više informacija dostupni smo na info@huoj.hr.

Vidimo se u Opatiji bajnoj!

Podijeli objavu
Prethodni članak[DANI KOMUNIKACIJA – APLIKACIJA] Praćenje programa, nikad lakše!
Sljedeći članakPoziv za prijavu projekata za Nagradu za kreativnost i inovativnost
HUOJ je strukovna udruga i okuplja djelatnike koji se bave poslovima vezanim za odnose s javnošću radi unapređenja struke kao i zaštite njihovih interesa kroz različite djelatnosti predviđene Statutom udruge. Udruga radi na obrazovanju i stručnom usavršavanju članova, organizira godišnje konferencije za odnose s javnošću, radionice i stručne rasprave i dodjeljuje godišnju strukovnu nagradu Grand PRix. HUOJ je 2007. pokrenuo stručnu biblioteku „PRint“ (PR international) u kojoj je dosad objavljeno 11 stručnih knjiga i priručnika - prijevoda eminentnih svjetskih i djela naših autora. Rad udruge organiziran je prema sekcijama (Sekcija za javni sektor i nevladine udruge, Sekcija za DOP, Sekcija za korporativne komunikacije, Studentska sekcija), radnim grupama (Radna grupa za digitalne komunikacije, Radna grupa za obrazovanje u OSJ HUOJ edu, Radna grupa za HUOJ certificiranje, Radna grupa za istraživanje stanja u struci) te lokalno po podružnicama HUOJ-a ( Dalmatinska podružnica, Dubrovačka podružnica, Primorsko-istarska podružnica, Podružnica središnje Hrvatske, Slavonska podružnica) Više možete pročitati na: huoj.hr.