Novi DNEVNIK.hr pregledniji je i ugodniji za korištenje, kako na desktopu, tako i na smartphoneima i tabletima.

Pred vama je novi DNEVNIK.hr!

dnevnik.hr

 

Proljeće je iza ugla, dani su sve dulji i sunčaniji – idealno vrijeme da vam predstavimo novi, redizajnirani DNEVNIK.hr. Promjene koje donosimo velike su i hrabre, baš kakve promjene nabolje i trebaju biti. Novi DNEVNIK.hr pregledniji je i ugodniji za korištenje, kako na desktopu, tako i na smartphoneima i tabletima.

Sadržaj za nas i dalje ostaje kralj, no ovog smo puta željeli da kralj odjene još bolje ruho. Željeli smo da se u 2017. nastavite informirati, educirati, zabavljati i opuštati uz još bolji DNEVNIK.hr. Da vam bude još ugodnije pratiti najnovije vijesti iz Hrvatske i svijeta, da prijenosi uživo i videa koje gledate budu vrhunske kvalitete, a pričama koje istražujemo da nastavimo mijenjati društvo nabolje.

DNEVNIK.hr kao jedan od najčitanijih news portala u Hrvatskoj jedinstven je i zbog svoje sinergije s najgledanijim informativnim programom u zemlji – Dnevnikom Nove TV ali i istraživačkom emisijom PROVJERENO. Spojnajgledanije televizije i jednog od najposjećenijih web portala te sadržaj koji ne podcjenjuje vašu inteligenciju već vas informira, educira i zabavlja, ali i pomoću vaših dojava istražuje probleme u društvu – pobjednička je kombinacija na našem medijskom tržištu.

A iza pobjedničke kombinacije portala DNEVNIK.hr stoje Dina, Daniela, Branimir, Maja, Ivana, Nevenka, Saša, Dubravka, Davor, Sonja, Anamarija, Goran K., Goran V. i Gabrijela. Tu su kolege iz redakcije GOL.hr: Ivan, Neven, Ivica, Vid i Marko, kolege iz Showbuzza: Dorijan, Barbara, Lea i Mia, naš Content tim: Maja, Tibor i Mila. Ponosni smo i na najčitaniji ženski lifestyle u Hrvatskoj – Zadovoljna.hr, te na kolege s portala Punkufer.hr i Zimo.hr.

Nadamo se da ćete uz novi DNEVNIK.hr uživati baš kao što mi uživamo u njegovom stvaranju. I kao što to biva sa svim promjenama nabolje, ovo je tek početak.

Hvala vam što ste uz nas!

Piše DARIJA LIVAIĆ

Podijeli objavu
Prethodni članakPredstavljen bogat program Digital Takeover konferencije
Sljedeći članakPR/Mediji clipping – pregled tjednih događanja 10. 3. 2017.
Nova TV
Nova TV je prva hrvatska komercijalna televizija s nacionalnom koncesijom koja je s emitiranjem počela 2000. godine. Od 2004. u vlasništvu je medijske korporacije CME (Centraleuropean Media Enterprises Ltd.). Kontinuirani trend rasta gledanosti Nova TV pokazuje tijekom posljednjih pet godina. U 2009. godini Nova TV je ostvarila 22,8 posto udjela u gledanosti u ciljnoj skupini od 18 do 49 godina na cijelom danu. Tijekom tog razdoblja u udarnom terminu, kada je najviše gledatelja pred malim ekranima, Nova TV je ostvarila još bolje rezultate s udjelom u gledanosti od 27,4 posto. http://novatv.dnevnik.hr/