Izborna Skupština Hrvatske udruge komunikacijskih agencija jednoglasno je 20. studenog 2013. za člana Nadzornog odbora izabrala Marija Petrovića, direktora Millenium promocije.

Petrović je na poziciju člana Nadzornog odbora Hrvatske udruge komunikacijskih agencija došao zahvaljujući dugogodišnjem upravljanju jednom od najvećih agencija za odnose s javnošću u Hrvatskoj i regiji, a tijekom rada u jednoj od najvećih agencija za upravljanjem komunikacijama Petrović je vrlo dobro upoznao način rada i funkcioniranje agencija za odnose s javnošću kao i s problematiku agencijskog tržišta. Kao član Nadzornog odbora HUKA-e Mario Petrović će svojim iskustvom i praktičnim znanjem stečenim tijekom agencijskog poslovanja dodatno pridonijeti jačem pozicioniranju Udruge kako u stručnoj, tako i u općoj javnosti.

„Članstvom u Nadzornom odboru HUKA-e djelovat ću u interesu dodatnog razvoja i etabliranja Udruge te ću svojim angažmanom nastojati pridonijeti još uspješnijem i transparentnijem radu Udruge, jačanju relevantnosti HUKA-e u javnoj prezentaciji vrijednosti tvrtki za savjetovanje u odnosima s javnošću.“, istaknuo je Mario Petrović.