Agenciji za odnose s javnošću IM&C, od početka svibnja pridružila se Dijana Jendrašinkin. Na funkciji direktorice strateških komunikacija IM&C agencije bit će fokusirana na daljnji razvoj agencije i učinkovito objedinjavanje svih poslovnih procesa unutar IM&C-a.

Dijana Jendrašinkin u IM&C dolazi iz PR agencije Premisa. U poslovnoj karijeri devet godina radila je kao novinar (na Hrvatskoj radio televiziji  – četiri godine, u Večernjem listu – pet godina). Urednica Informativnog programa na županijskom Radiju Koprivnica bila je od 2001 – 2005 . Od 2005. godine odnosi s javnošću njezin su poslovni izazov. Tri je godine bila pomoćnica direktora za Odnose s javnošću farmaceutske tvrtke Belupo d.d. Nakon toga postaje izvršna direktorica Korporativnih komunikacija i direktorica odnosa s javnošću Podravke d.d. Glavne zadaće su joj bile interno i eksterno komuniciranje Podravke d.d. s naglaskom na koordinaciju rada s medijima, uređivanje novina Podravka te kvalitetnije web komuniciranje Podravka brandova (Coolinarika portal).

Diplomirala je novinarstvo na zagrebačkom Fakultetu političkih znanosti, a znanja i vještine kontinuirano usavršavala na brojnim radionicama i seminarima. Diplomirala je i na Londonskoj školi za odnose s javnošću (LSPR).