Na međunarodnoj znanstvenoj konferenciji posvećenoj društveno odgovornom poslovanju nagrada za najbolju studentsku prezentaciju uručena je Bernaysovcima Ivanu Biošiću i Dariji Jeger.

Međunarodna znanstveno-stručna konferencija PR Days Mostariensis održana je 22. i 23. studenoga 2018. u Mostaru. Treće izdanje konferencije, koje je bilo posvećenom društveno odgovornom poslovanju, okupilo je 86 predavača, stručnjaka i praktičara odnosa s javnošću iz ukupno šest zemalja, a svoje znanstvene radove na konferenciji predstavili su i Bernaysovi nastavnici te studenti.

Prodekan Bernaysa mr. sc. Zdeslav Milas na konferenciji u Mostaru predstavio je znanstveni rad koji je pripremio s dekanom doc. dr. sc. Damirom Jugom i Bernaysovom predavačicom MES Sofijom van der Vegt. Uz njih, znanstvene radove su izložili i predsjednik Upravnog vijeća Bernaysa Mario Petrović, predsjednik Akademskog savjeta Bernaysa prof. dr. sc. Zoran Tomić te Bernaysovi nastavnici Marta TakahashiRenata Potočnik i Franjo Skoko. Svoje radove su predstavili i studenti Bernaysa Ivan Biošić i Darija Jeger koji su dobili nagradu za najbolju studentsku prezentaciju na konferenciji.

Čestitke svim izlagačima te nagrađenim studentima na iznimno uspješnoj prezentaciji u Mostaru!

Sažetke svih znanstvenih radova s konferencije PR Days Mostariensis možete pročitati u Zborniku radova na prdays.ba.