Domaća i svjetske komunikacijske scene upoznala je viziju i program Bernaysa čiji je primarni cilj stvaranje vrhunskih kadrova za odnose s javnošću.

Prvog dana programa 14. godišnje konferencije Hrvatske udruge za odnose s javnošću – HUOJ, koja se ovog vikenda održava u Opatiji pod nazivom „PR 2020“, dekan Bernaysa mr.sc Damir Jugo održao je interaktivno predavanje na temu „Kako ćemo stvarati (još bolje) PR mangupe“. Dekan Bernaysa istaknuo je kako će u stvaranju pravih „PR mangupa“ na Bernaysu fokus biti na individualnom praćenju razvoja svakog studenta, zatim na predavačima iz akademske zajednice s bogatim iskustvom iz realnog sektora, aktivnim sudjelovanjem u nastavi stručnjaka iz prakse, širokoj mreži partnerskih institucija u kojima će studenti stjecati iskustvo te učenju stranih jezika u sklopu studijskih programa.

Neka od najpoznatijih svjetskih imena koja ove godine sudjeluju na konferenciji „PR 2020“ su Britanac Jon Tibbs, jedan od najistaknutijih sportskih konzultanata, savjetnik nogometne institucije Manchester Uniteda i ikona Olimpijskog pokreta, prof. Ralph Tench, autor udžbenika „Otkrivanje odnosa s javnošću“, zatim predsjednica britanske udruge za OSJ CIPR-a, Sue Wolstenholme, stručnjak za internu komunikaciju Steve Doswell, dopredsjednica austrijske udruge za OSJ PRVA Susanne Senft te profesor Dejan Verčič s Fakulteta za društvene znanosti u Ljubljani.

Godišnje konferencije za odnose s javnošću najstarija su i najvažnija aktivnost Hrvatske udruge za odnose s javnošću (HUOJ) te predstavljaju izuzetnu priliku za informiranje o novim trendovima u struci te bolje upoznavanje i razmjenu iskustva članova. Predavači su redovito ugledni strani i domaći stručnjaci pa tako i ove godine HUOJ-eva konferencija okuplja gotovo 250 komunikacijskih profesionalaca u potrazi za odgovorom na pitanjem u kojem smjeru ide struka OSJ.

Podijeli objavu
Prethodni članakOde li PDV na 13 posto, izdavači prijete slanjem novog vagona novinara na burzu
Sljedeći članakŠto kad nema inspiracije?
Edward Bernays prva Visoka škola za komunikacijski menadžment privatna je visokoobrazovna institucija koja prva u Hrvatskoj i regiji izvodi cjelovito specijalizirano obrazovanje na području komunikacijskog menadžmenta i odnosa s javnošću. U trenutku kada na tržištima regije nedostaje kvalitetno educiranih stručnjaka za odnose s javnošću, a brojna istraživanja ovu struku svrstavaju na vrh lista poželjnih zanimanja, Bernays prvi u regiji potpuno integrira komunikacijske studije i do zadnjeg detalja prilagođava ih stvarnim potrebama tržišta odnosa s javnošću. Na ovaj način studentima iz Hrvatske, ali i cijele regije, dostupno je obrazovanje koje zadovoljava najviše obrazovne i stručne standarde te studentima osigurava europsku diplomu koja je garancija obrazovanja prema vrhunskom programu za komunikacijski menadžment.