Agencija Degordian prošle je godine pokrenula program besplatnih edukacija iz područja marketinga pod nazivom Detangled. Dosadašnje edukacije održavale su se u njihovom prostoru u Vukasovićevoj, a svaka od njih bilježila je odličan odaziv. No, zbog situacije uzrokovane pandemijom i Detangled je, poput mnogih drugih evenata, na jedno kratko vrijeme morao stati.

S obzirom na to da je gotovo nemoguće znati kada će se situacija stabilizirati i kada će ponovna okupljanja biti moguća, u Degordianu su odlučili prekinuti stanku i u narednom periodu sve edukacije održavati u formi webinara. To je odlična vijest za sve one koji žele proširiti svoje znanje, jer ovi webinari neće imati ograničenja u broju sudionika, a dodatna je pogodnost i to što su besplatni.

Prvi Detangled webinar održat će se 12. svibnja u 17 sati, a držat će ga Hrvoje Pilić, njihov voditelj Performance odjela. Tema edukacije “Kriza i performance marketing” prilagođena je aktualnoj situaciji, a cilj je pomoći svima onima koji se pitaju što je potrebno promijeniti u pristupu marketingu i komunikaciji u vremenima nestabilnosti i periodu koji nam dolazi, kako prebroditi ovu trenutnu oluju i gdje je prostor za napredak.

Edukacije održavaju stručnjaci iz Degordiana koji imaju bogato iskustvo u svojim područjima, pa su tako do sada obrađivali teme iz segmenata performance marketinga, kreative i kreativne strategije, employer brandinga, PR-a i slično. U najavi su već i novi webinari za koje će se uskoro objaviti točni termini održavanja, a za sve njih možete se prijaviti već sada putem forme na Detangled web stranici. Iskoristite priliku i unaprijedite svoje znanje.