Oboren je prošlogodišni rekord!

Rekordno pune dvorane obilježile su najbolji filmski dan u go­dini koji je svojim vjernim posjetiteljima pripremio najveći ki­noprikazivač u regiji, CineStar Cinemas.

Preko čak 60 000 posjetitelja jučer je posjetilo CineStar kina širom Hrvatske, što je uistinu fascinantna brojka koja odgovara ukupnom broju stanovnika Slavonskoga Broda, a gotovo bi dva puta napunila maksimirski stadi­on.

Akcija DAN ZA 10! tradicionalni je dan koji se održava već drugo ljeto za redom u svim CineStarima u Hrvatskoj, a nastao je kao nagrada svim kinoljupcima.

Osim što posjetitelji po nevjerojatno niskoj cijeni od samo 10kn mogu kupiti kino ulaznice baš za svaku projekciju koja je toga dana na rasporedu, po istoj cijeni na izbor imaju i najpopularnije grickalice i osvježavajuća pića!

I ove je godine bio veliki interes za uživanje u CineStar kinima, a jednako kao i tijekom prošlogodišnje akcije, samo su najbrži uživali u neponovljivom 4DX iskustvu po cijeni od samo 10 ku­na jer su se za taj premium format ulaznice rasprodale već pr­voga dana pretprodaje. Najveća i najsuperiornija IMAX dvora­na koja broji čak 485 sjedala bila je popunjena do zadnjega sjedala.

Osim u 4DX i IMAX formatima, posjetitelji su uživali i u najno­vijoj tehnologiji slike i zvuka u realD 3D i AURO dvoranama ko­je nude samo CineStar kina s pet zvjezdica.

Na rasporedu su bili trenutno najveći kino-hitovi i blockbusteri kao što su Malci, Nemoguća misija: Odmetnuti, Izvan/ sebe, Ant-Man i Gradovi na papirukoji su ostvarili naj­veći broj gledatelja.

Spektakularne brojke pokazuju koliko su se dobro posjetitelji zabavljali, jer je u 81 dvorani širom Hrvatske prika­zano gotovo 500 projekcija u samo jednom danu!

Ovime je CineStar još jednom potvrdio da izlazak u kino stvara najljepše filmske emocije te da je najbolji način za uživanje i opuštanje.