1005211_10152091924344899_2092485227_n

Copyraonica je prva radionica pisanja copyja (prodajnog teksta) i pisanja za web, specifičan medij u kojem je pažnja jedina valuta kojom kupujete korisnika. Radionica je koncipirana kao dvodjelna interaktivna radionica. Predavači su Nenad Vukušić, poznati i iskusni domaći copywriter, pisac brojnih tekstova i reklama te Nebojša Grbačić, urednik i novinar, koji se godinama bavi produkcijom, oblikovanjem i promocijom tekstova za razne medijske kanale, no uglavnom za web.

Na Copyraonici će polaznici savladati osnove pisanja prodajnih tekstova. Naučit će nekoliko praktičnih trikova koji im mogu pomoći svaki put kad ‘zapnu’ u pisanju. Kako usmjeriti vlastite misli i kako se uopće pripremati za pisanje tekstova, na koje zamke paziti i što je poželjno, a što nije poželjno. Kako upoznati publiku kojoj se obraćate te kako se ne zaljubiti u vlastite ideje. Na radionici pisanja za web, polaznici će saznati kako treba formirati i plasirati informacije na web stranicama, ovisno o tome kojoj se publici obraćate, kome što prodajete ili prezentirate. Koje su razlike u pisanju članka, bloga, PR objave, Facebook statusa te kako biti istovremeno zanimljiv ljudima, ali i tehnologiji (odnosno internetskim tražilicama).

Obje radionice koncipirane su kao zabavne i interaktivne, s ciljem da ljudi na licu mjesta iskušaju ono što su naučili i primjene to u praksi. Predavanja su koncipirana pojednako na teoriji i praksi, uz mnoštvo konkretnih primjera.

Da biste imali priliku sudjelovati u Copyraonici, prijavite se za PR 2020 putem Facebook aplikacije ili HUOJ weba!

Podijeli objavu
Prethodni članakŠto sve PR-ovci rade, a novinari mrze?
Sljedeći članakPIXSELL – VODEĆA FOTO I VIDEO AGENCIJA U HRVATSKOJ I REGIJI!
HUOJ je strukovna udruga i okuplja djelatnike koji se bave poslovima vezanim za odnose s javnošću radi unapređenja struke kao i zaštite njihovih interesa kroz različite djelatnosti predviđene Statutom udruge. Udruga radi na obrazovanju i stručnom usavršavanju članova, organizira godišnje konferencije za odnose s javnošću, radionice i stručne rasprave i dodjeljuje godišnju strukovnu nagradu Grand PRix. HUOJ je 2007. pokrenuo stručnu biblioteku „PRint“ (PR international) u kojoj je dosad objavljeno 11 stručnih knjiga i priručnika - prijevoda eminentnih svjetskih i djela naših autora. Rad udruge organiziran je prema sekcijama (Sekcija za javni sektor i nevladine udruge, Sekcija za DOP, Sekcija za korporativne komunikacije, Studentska sekcija), radnim grupama (Radna grupa za digitalne komunikacije, Radna grupa za obrazovanje u OSJ HUOJ edu, Radna grupa za HUOJ certificiranje, Radna grupa za istraživanje stanja u struci) te lokalno po podružnicama HUOJ-a ( Dalmatinska podružnica, Dubrovačka podružnica, Primorsko-istarska podružnica, Podružnica središnje Hrvatske, Slavonska podružnica) Više možete pročitati na: huoj.hr.