Pozivamo vas na šesti ovogodišnji Carpe Diem, koji će se održati u petak, 18. prosinca 2015. godine u 15 sati u Uredu UNICEF-a u Hrvatskoj, Radnička cesta 41, 2. kat, Zagreb.

UNICEF (Fond Ujedinjenih naroda za djecu) vodeća je svjetska organizacija koja se brine o djeci, njihovim pravima i potrebama. UNICEF djeluje u više od 190 zemalja, u kojima pomaže djeci da prežive i izgrade svoje potencijale od ranoga djetinjstva do adolescencije. Njegova je temeljna zadaća da na temelju Konvencije Ujedinjenih naroda o pravima djeteta i  u suradnji s vladama i civilnim sektorom pomaže u promicanju, zaštiti i ostvarivanju prava djece.

O tome kako odnosi s javnošću mogu potaknuti društvene promjene u korist najranjivije djece iz perspektive UNICEF-a, govorit će nam domaćini Valentina Otmačić, predstojnica Ureda UNICEF-a u Hrvatskoj, Lidija Gamulin, voditeljica za suradnju s korporacijskim i javnim sektorom te Gorana Dojčinović i Marin Ilej iz UNICEF-ovih komunikacija.

Molimo da svoj dolazak najavite najkasnije do srijede, 16. prosinca 2015. godine na adresu info@huoj.hr. U prijavi navedite ime i prezime, naziv radnoga mjesta i tvrtku iz koje dolazite (studenti navode samo ime i prezime).

Podijeli objavu
Prethodni članakKako djeluje integrirana marketinška komunikacija u praksi?
Sljedeći članakJAVNI POZIV za prijam polaznika na stručno osposobljavanje bez zasnivanja radnog odnosa u Hrvatskoj zajednici županija
HUOJ je strukovna udruga i okuplja djelatnike koji se bave poslovima vezanim za odnose s javnošću radi unapređenja struke kao i zaštite njihovih interesa kroz različite djelatnosti predviđene Statutom udruge. Udruga radi na obrazovanju i stručnom usavršavanju članova, organizira godišnje konferencije za odnose s javnošću, radionice i stručne rasprave i dodjeljuje godišnju strukovnu nagradu Grand PRix. HUOJ je 2007. pokrenuo stručnu biblioteku „PRint“ (PR international) u kojoj je dosad objavljeno 11 stručnih knjiga i priručnika - prijevoda eminentnih svjetskih i djela naših autora. Rad udruge organiziran je prema sekcijama (Sekcija za javni sektor i nevladine udruge, Sekcija za DOP, Sekcija za korporativne komunikacije, Studentska sekcija), radnim grupama (Radna grupa za digitalne komunikacije, Radna grupa za obrazovanje u OSJ HUOJ edu, Radna grupa za HUOJ certificiranje, Radna grupa za istraživanje stanja u struci) te lokalno po podružnicama HUOJ-a ( Dalmatinska podružnica, Dubrovačka podružnica, Primorsko-istarska podružnica, Podružnica središnje Hrvatske, Slavonska podružnica) Više možete pročitati na: huoj.hr.