Višestruko nagrađeni za kampanju «Vremenski trezor» Zagrebačke banke koja je najkreativnija cjelovita kampanja te projekt godine, nagrađena je i broncom za učinkovitost na natjecanju Effie te nagradom MIXX za digitalno komuniciranje, a slavila je i digitalna agencija Brlog dio Bruketa&Žinić OM grupe

Sinoć je u Rovinju dodjelom nagrada IdejaX i MIXX za najkreativnije te najbolje digitalne projekte u protekloj godini završen nacionalni festival tržišnih komunikacija «Dani komunikacija». Agencija Bruketa&Žinić OM proglašena je agencijom godine te je osvojila Grand Prix festivala IdejaX za kampanju «Vremenski trezor» Zagrebačke banke, realiziranu u suradnji s marketinškim i digitalnim odjelom Banke, medijskom agencijom MediaCom te digitalnom agencijom Degordian. Ista je kampanja nagrađena kao najbolja cjelovita kampanja na IdejiX te nagradom MIXX u kategoriji za digitalne kampanje kojima je cilj neposredna aktivnost korisnika ili generiranje baze potencijalnih kupaca. Večer prije ista je kampanja osvojila i broncu na natjecanju Croatia Effie za marketinšku učinkovitost.

Tim agencije Bruketa&Žinić OM nagrađen je i za godišnje izvješće Adris grupe «Rast je u našoj prirodi» u dvijema kategorijama IdejeX, kao najbolje sredstvo korporativnih komunikacija i za najbolji dizajn i art direction. Broncu za marketinšku učinkovitost osvojili su i s Podravkom za kampanju «Podravka temeljci – srce vašeg jela». Slavila je i digitalna agencija Brlog, dio Bruketa&Žinić OM grupe, nagradom MIXX za najbolju mobilnu aplikaciju «Zagreb Be There», realiziranu s Turističkom zajednicom grada Zagreba, te brončanom nagradom Effie za marketinšku učinkovitost za «Izgubljenu stranicu» Hrvatske gorske službe spašavanja.