Kako iz redovnih prihoda nisu mogli pokriti troškove boljeg ozvučenja, klimatizacije i zamjene ostarjelog znaka na pročelju, zagrebački književni klub Booksa prošle je godine pokrenuo crowdfunding kampanju kojom su uspjeli prikupiti sva za to potrebna sredstva.

Brojnim donatorima, njih 138, priključila se i Brigada te zajedno s Novom Formom napravila i zamijenila dotrajali znak na pročelju kluba. Tako će prikupljena sredstva prvotno namijenjena za znak biti dostatna i za malo krečenja i obnovu podova.

Mladi i neafirmirani kantautori koji u Booksi nastupaju u okviru programa Škrabica, sad imaju nove mikrofone, miks pult i monitore, a nova klimatizacija učinit će guštanje u dobroj glazbi, knjizi i svemu što Booksa organizira u narednim sve toplijim mjesecima, još ugodnijim. Bit će tu kao i do sada brojnih književnih imena, glazbenika, predavanja, radionica, književnih tribina i Revija malih književnosti u listopadu.

 

Podijeli objavu
Prethodni članakRoberta Kranjec nova je direktorica agencije Bruketa&Žinić OM u Azerbajdžanu
Sljedeći članakNjega klijenata
Bruketa&Žinić&Grey dio je međunarodne mreže reklamnih agencija Grey od kada je 2017. najveća svjetska grupacija za komunikacijske usluge WPP investirala u agenciju Bruketa&Žinić OM. Unutar Grey mreže agencija djeluje kao brand, product & retail design hub te kao digital shopper hub. Jedna je od najviše nagrađivanih reklamnih agencija u jugoistočnoj Europi s preko 600 međunarodnih nagrada za kreativnost i efikasnost u oglašavanju i dizajnu. Prije ulaska u Grey grupu agencija je pod nazivom Bruketa&Žinić OM proglašena drugom najučinkovitijom neovisnom reklamnom agencijom na svijetu (Effie, Cannes, 2012); “International Small Agency of the Year” (Advertising Age, Portland, 2013); jednom od vodećih svjetskih neovisnih agencija (Campaign, London, 2014.). bruketa-zinic.com/hr