Bled će u mjesecu srpnju već dvadeset drugu godinu za redom ugostiti svjetsku elitu istraživača i praktičara odnosa s javnošću. Ukupno dvjesto sudionika iz dvadeset pet zemalja raspravljat će o temi Spavajući (s) mediji(ma). Članovi HUOJ-a imaju 10-postotni popust na kotizaciju*.

Živimo u svijetu medijizacije. Masovni mediji se iz spoja oglašavanja i novinarstva mijenjaju u splet društvenog, osobnog, plaćanog i zarađenog sadržaja. U vrijeme kada se medijskim kućama klecaju koljena, poduzeća i ostale organizacije pretvaraju se u izdavače. Još prije pola stoljeća je u SAD-u na svakog novinara došao po jedan praktičar odnosa s javnošću, dok ih danas na jednog novinara ima pet. Korporativno i tržišno komuniciranje povezuju se i mijenjaju. Ali u što? Kako? Zašto? Ovo su samo neka od pitanja kojima ćemo se baviti na 22. međunarodnom simpoziju o istraživanju odnosa s javnošću – BledCom, koji će se održati 3. i 4. srpnja u Hotelu Golf na Bledu. Ovogodišnji prvi izlagači bit će izvršna direktorica Fonda Roberta Boscha Uta-Michaela Dürig iz Njemačke i profesor Piet Verhoeven sa Sveučilišta u Amsterdamu.

Ove će godine prvi puta BledCom ugostiti okrugli stol pod nazivom „Bled pozdravlja Miami“. Pod vodstvom profesora Dona Stacksa (University of Miami), odabrana imena s Međunarodne konferencije o istraživanju odnosa s javnošću (IPRRC), nastupiti će na Bledu. Sudionici okruglog stola biti će Don Wright (Boston University), David Dozier (San Diego State University), Shannon Bowen (sa Sveučilišta u Južnoj Karolini), Timothy Coombs (sa Sveučilišta u Srednjoj Floridi) i Julie O’Neal (s Kršćanskog Sveučilišta u Texasu).

Više informacija o konferenciji: www.bledcom.com.

*10-postotni popust za članove HUOJ! Prilikom registracije preko interneta označite da ste član HUOJ-a i priznat će vam se 10-postotni popust na kotizaciju. Ukoliko vam više odgovara plaćanje putem bankovnog transfera, pišite na bledcom@fdv.uni-lj.si i poslat će vam se svi potrebni podaci.

Podijeli objavu
Prethodni članak[POSAO-ZAGREB] I TO NIJE SVE! traži Account manager asistenta (m/ž)
Sljedeći članakPR/Mediji clipping – pregled tjednih događanja 19.06.2015.
HUOJ je strukovna udruga i okuplja djelatnike koji se bave poslovima vezanim za odnose s javnošću radi unapređenja struke kao i zaštite njihovih interesa kroz različite djelatnosti predviđene Statutom udruge. Udruga radi na obrazovanju i stručnom usavršavanju članova, organizira godišnje konferencije za odnose s javnošću, radionice i stručne rasprave i dodjeljuje godišnju strukovnu nagradu Grand PRix. HUOJ je 2007. pokrenuo stručnu biblioteku „PRint“ (PR international) u kojoj je dosad objavljeno 11 stručnih knjiga i priručnika - prijevoda eminentnih svjetskih i djela naših autora. Rad udruge organiziran je prema sekcijama (Sekcija za javni sektor i nevladine udruge, Sekcija za DOP, Sekcija za korporativne komunikacije, Studentska sekcija), radnim grupama (Radna grupa za digitalne komunikacije, Radna grupa za obrazovanje u OSJ HUOJ edu, Radna grupa za HUOJ certificiranje, Radna grupa za istraživanje stanja u struci) te lokalno po podružnicama HUOJ-a ( Dalmatinska podružnica, Dubrovačka podružnica, Primorsko-istarska podružnica, Podružnica središnje Hrvatske, Slavonska podružnica) Više možete pročitati na: huoj.hr.