Besplatno za članove HURA-e: Pripremi se za Effie!

Dino-Myers-Lamptey-e1465209279855-197x300Kako pretvoriti sjajne ideje u sjajne Effie nagrade?

U suradnji s Effie Worldwide organizacijom, HURA u Zagreb iz Londona dovodi Dinu Myers-Lampteya, vrhunskog strateškog planera koji će 14. lipnja održati poludnevni seminar na temu pripreme projekata i pisanja Effie prijava.

Glavni cilj seminara je unapređenje Effie caseva i edukacija agencijskih timova, a posebno strateških planera. Posebna pozornost posvetit će se segmentima Effie prijava koje već sada treba pratiti, prilikom realizacije kampanja i dogovora s klijentima.

Voditelj ovog seminara, Dino Myers-Lamptey, ima zavidni Effie rezime; višestruki je član žirija rigoroznog natjecanja Global Effie, član Organizacijskog odbora Effie u UK, a preko dana je voditelj strategije za 7 Stars, najveću nezavisnu medijsku agenciju u UK koja se trenutno krasi titulom Agencije godine prema MediaWeeku i Campaignu te jednog od najboljih poslodavca u UK prema Sunday Timesu.

Članovima HURA-e osigurane su besplatne kotizacije za ovaj seminar, za sve ostale zainteresirane kotizacija je 750 kn + PDV. Obzirom na ograničeni broj mjesta, potrebno je potvrditi dolazak na hura@hura.hr.

Lokacija: Zavrtnica 17, Zagreb, 4. kat (agencija Bruketa&Žinić OM)

Vrijeme: utorak 14. lipnja 2016. u 9:30 h

Broj mjesta je ograničen pa požurite s prijavama!

Podijeli objavu
Prethodni članakMišljenje Suda časti HUOJ-a u slučaju Grizli
Sljedeći članakKYOSHI: Edukacija koja donosi posao, ne samo diplomu
Hrvatsko udruženje društava za tržišno komuniciranje u svom sastavu okuplja društva za tržišno komuniciranje, a djeluje promičući i unaprijeđujući zajedničke interese agencija članica s ciljem definicije i razvijanja najviših standarda profesionalne prakse oglašivačke i komunikacijske industrije. Trenutno u svom sastavu broji 33 članice i zastupa preko polovine ukupnih marketinških budžeta u Hrvatskoj. HURA je članica EACA-e (European Association of Communications Agencies), a redovito surađuje sa srodnim organizacijama u Hrvatskoj i svijetu. hura.hr