Novi ste poduzetnik, ideja je tu, samo još trebate stručne savjetnike koji će vam pomoći da izgradite uspješnu tvrtku. Iskoristite besplatne savjete vrhunskih stručnjaka s područja prava, marketinga, računovodstva, prodaje, financija ili europskih fondova na jednodnevnoj radionici 23. rujna.

Edukacija “Postavite temelje uspješne tvrtke” koja se održava kao dio projekta Siguran start, među ostalim, polaznicima naglašava i važnost uspješnog, jasnog i strateškog komuniciranja koje treba biti brižljivo osmišljeno već od samih početaka.

Novi poduzetnici stvaraju brand od svojih tvrtki, pa je zato nužno razmišljati o načinu, stilu komunikacije, privlačenju ciljne publike, odnosima s javnošću, izradi kvalitetne internetske stranice i svemu što utječe na prezentaciju prema javnosti na svim razinama. Ova edukacija naučit će polaznike kako odabrati prave medije i načine promocije te kako se uz minimalna ulaganja mogu najbolje promovirati.

Osim teme o promociji saznati ćete kako maksimalno iskoristiti EU fondove, kako uspješno voditi poslovanje i knjigovodstvo u skladu sa zakonima, kako osmisliti i realizirati maksimalno učinkovitu marketinšku kampanju, kako pronaći novac za financiranje.

Prijavite se u „Siguran start“ – projekt namijenjen novim poduzetnicima koji tek ulaze u svijet poslovanja i žele stvoriti uspješne tvrtke. Siguran start projekt je internetskog portala posao.hr, za sve je sudionike tj. nove poduzetnike u potpunosti besplatan, te se sastoji od sudjelovanja na edukativnoj radionici i brojnih drugih benefita koje prijavljeni ostvaruju.

Prijavite se na  besplatnu edukativnu radionicu “Postavite temelje uspješne tvrtke” koja će se održati 23. rujna u prostorima InstantOffice-a u poslovnoj zgradi Europolis Zagrebtower u Zagrebu (Radnička 80, 8.kat) s početkom u 08:00h.

Dosadašnje reakcije polaznika pokazale su da je održavanje projekta u kojem vrhunski profesionalci dijele svoja znanja, savjete i iskustva upravo ono što novim poduzetnicima na tržištu treba.

Program radionice Postavite temelje uspješne tvrtke” možete preuzetiovdje.