Izborna sjednica
, kojoj su prisustovali mnogi predstavnici studenata veleučilišta i visokih škola, održala se u petak, 26. studenoga 2021. na Edward Bernays University CollegeuFilip je prvi predsjednik Vijeća studenata koji dolazi iz reda Bernaysovaca. Proteklih godina mnogi su Bernaysovci sudjelovali u djelovanju i razvoju Vijeća, bilo kao dio predsjedništva, voditelji radnih tijela ili vrijedni članovi.

“Hvala svima na povjerenju, svjestan ove časti, ali ponajprije i odgovornosti zajedno sa svima vama koračam k novim izazovima. Zahvalio bih se i prijašnjim predsjednicima na kontinuiranom i dosljednom radu. Posebno me veseli kombinacija novih i starih lica koja će kroz svoje urede dati svoj doprinos Vijeću. Zajedničkim snagama podići ćemo Vijeće na neke nove razine”, rekao je novoizabrani predsjednik Vijeća studenata, Bernaysovac Filip Marinović.

Inače, Vijeće studenata veleučilišta i visokih škola Republike Hrvatske nacionalno je koordinativno tijelo studentskih predstavnika veleučilišta i visokih škola u Hrvatskoj koje raspravlja o pitanjima od zajedničkog interesa za sve studente veleučilišta i visokih škola, razvija zajedničke studentske programe i aktivnosti te štiti interese studenata veleučilišta i visokih škola.

Filipe, želimo ti mnogo sreće u daljnjem radu Vijeća!

Više o djelovanju Vijeća studenata saznajte na vijecestudenata.com.