Zahvaljujući ovom partnerstvu, studenti Bernaysa u sklopu nastave i prakse dobit će priliku učiti od urednika i novinara čitavog niza časopisa.

Izvršna direktorica izdavačke kuće Adria Media Ivona Čulo i dekan Bernaysa mr.sc. Damir Jugo dogovorili su suradnju kojom se studentima Bernaysa pruža jedinstvena prilika za stjecanje praktičnog i teorijskog znanja u jednom od 15 izdanja hrvatske izdavačke kuće. Story, Cosmopolitan, Elle, Men’s Health i National Geographic samo su neka od izdanja gdje će studenti Bernaysa imati priliku pokazati svoje potencijale i iskusiti kakav je osjećaj raditi za hrvatska izdanja najpoznatijih svjetskih časopisa.

Istovremeno, vodeći urednici i novinari izdanja Adria Medije studentima će u sklopu nastave govoriti o svojem novinarskom i uređivačkom iskustvu u časopisima, ali i različitim internetskim projektima na koje Adria Media stavlja snažan naglasak u tvom radu.

Već dugi niz godina izdanja Adria Medije prate što se događa u svijetu zdravlja, ljepote, mode, uređenja interijera i zabave. Osim stjecanja iskustva u jednoj od značajnijih izdavačkih kuća u regiji, studentima Bernaysa pruža se prilika da upravo Story, Elle, Cosmopolitan ili neko drugo izdanje Adria Medije bude njihovo buduće radno mjesto.

Podijeli objavu
Prethodni članak[FOTO/VIDEO] Robna kuća IKEA Zagreb dobila krov! Otvorenje u ljeto 2014.
Sljedeći članakKako uskladiti posao i edukaciju?
Edward Bernays prva Visoka škola za komunikacijski menadžment privatna je visokoobrazovna institucija koja prva u Hrvatskoj i regiji izvodi cjelovito specijalizirano obrazovanje na području komunikacijskog menadžmenta i odnosa s javnošću. U trenutku kada na tržištima regije nedostaje kvalitetno educiranih stručnjaka za odnose s javnošću, a brojna istraživanja ovu struku svrstavaju na vrh lista poželjnih zanimanja, Bernays prvi u regiji potpuno integrira komunikacijske studije i do zadnjeg detalja prilagođava ih stvarnim potrebama tržišta odnosa s javnošću. Na ovaj način studentima iz Hrvatske, ali i cijele regije, dostupno je obrazovanje koje zadovoljava najviše obrazovne i stručne standarde te studentima osigurava europsku diplomu koja je garancija obrazovanja prema vrhunskom programu za komunikacijski menadžment.