Sveučilište u Moliseu sklopilo je s Bernaysom sporazum zahvaljujući kojem će Bernaysovci moći provesti semestar u Italiji i, uz širenje znanja o PR-u, naučiti više o talijanskoj kulturi i utvrditi znanje stranih jezika.

Prvi Bernaysov sporazum o suradnji utemeljenoj na Erasmus+ programu dolazi tek nepunih mjesec dana od dodjeljivanja Erasmus+ povelje što je svojevrsni dokaz želje i volje Bernaysa da se studentima čim prije omogući pristup inozemnim akademskim institucijama i stjecanje znanja u novoj okolini. Sporazum sa Sveučilištem u Moliseu (it. Università degli Studi del Molise) studentima i nastavnom osoblju Bernaysa omogućava da tijekom jednog semestra provedenog u Italiji usvoje dodatna znanja o komunikacijskom menadžmentu koje im ova visokoobrazovna institucija može pružiti te da upoznaju bolje kulturu i radne navike Talijana. Uz teorijska i praktična znanja i vještine, studenti Bernaysa moći će također usavršiti svoje znanje stranih jezika te stvoriti vrijedne kontakte s kolegama i profesorima iz susjedne zemlje.

Sporazum su potpisali rektor Sveučilišta u Moliseu prof. Gianmaria Palmieri i dekan Bernaysa mr. sc. Damir Jugo.

440x290-581-erasmus-program-bernays-potpisao-prvi-sporazum-o-partnerstvu-s-inozemnim-sveucilistem

Podijeli objavu
Prethodni članakVesna Sekalec – nova direktorica projekta Superbrands Hrvatska i Slovenija
Sljedeći članakPR/Mediji clipping – pregled tjednih događanja 30.01.2015.
Edward Bernays prva Visoka škola za komunikacijski menadžment privatna je visokoobrazovna institucija koja prva u Hrvatskoj i regiji izvodi cjelovito specijalizirano obrazovanje na području komunikacijskog menadžmenta i odnosa s javnošću. U trenutku kada na tržištima regije nedostaje kvalitetno educiranih stručnjaka za odnose s javnošću, a brojna istraživanja ovu struku svrstavaju na vrh lista poželjnih zanimanja, Bernays prvi u regiji potpuno integrira komunikacijske studije i do zadnjeg detalja prilagođava ih stvarnim potrebama tržišta odnosa s javnošću. Na ovaj način studentima iz Hrvatske, ali i cijele regije, dostupno je obrazovanje koje zadovoljava najviše obrazovne i stručne standarde te studentima osigurava europsku diplomu koja je garancija obrazovanja prema vrhunskom programu za komunikacijski menadžment.