Sadržaj dostupan svakome, u svakom trenutku, gdje god se nalazili – poslovna je vizija 24 sata koju ostvaruju plasiranjem vijesti na različitim medijskim platformama. Svakodnevno u novinama, na webu, televiziji i putem pametnih telefona, raznolik i interesantan sadržaj 24 sata prati više od 1,5 milijuna ljudi. Glavni urednik Renato Ivanuš uspješno vodi tim od oko 250 stalnih i honorarnih suradnika, a kojem će se ubrzo pridružiti i studenti Bernaysa. Suradnju između Bernaysa i 24 sata dogovorili su dekan mr.sc. Damir Jugo i glavni urednik Renato Ivanuš, a zahvaljujući njoj studenti Bernaysa imat će priliku brusiti svoje novinarske vještine u modernom multimedijalnom medijskom sustavu kao što je to 24sata.

Tvrtka 24sata d.o.o. osnovana je 24. rujna 2004. godine i u vlasništvu je austrijskog medijskoga koncerna Styria Media Group AG. Tržištu se predstavila 2005. lansiranjem dnevnog lista 24sata. U segmentu tiskovina 24sata je prisutan kroz najčitanije i najprodavanije hrvatske dnevne novine 24sata i news magazin Express. 24sata je od samih početaka bio predvodnik novih trendova na medijskom tržištu, pa tako i u razoju digitalnog poslovanja, a portal 24sata.hr od 2008. g. čvrsto drži poziciju najposjećenijeg hrvatskog portala dnevnih novina. Osim kroz web stranicu, sadržaj 24sata.hr moguće je pratiti i na Facebook stranici 24sata koju prati više od 792.000 fanova te mobilnom portalu i aplikacijama. Osim news portala, 24sata paralelno razvija i specijalizirane portale Zdravakrava.hrPametnakuna.hr,Budi.inGastro.hrKlokanica.hr, Jelovnici.hr…

Brend se 2009. godine proširio i na televiziju. 24sata TV dostupan je u više od 330.000 kućanstava putem IPTV i kabelskih televizija, a moguće ga je pratiti i na web stranici 24sata.tv.

Podijeli objavu
Prethodni članakŠto kada organski doseg Facebook stranica padne na 0 posto?
Sljedeći članakPrva potpredsjednica Vlade Republike Hrvatske Vesna Pusić gošća Bernays Masterclassa!
Edward Bernays prva Visoka škola za komunikacijski menadžment privatna je visokoobrazovna institucija koja prva u Hrvatskoj i regiji izvodi cjelovito specijalizirano obrazovanje na području komunikacijskog menadžmenta i odnosa s javnošću. U trenutku kada na tržištima regije nedostaje kvalitetno educiranih stručnjaka za odnose s javnošću, a brojna istraživanja ovu struku svrstavaju na vrh lista poželjnih zanimanja, Bernays prvi u regiji potpuno integrira komunikacijske studije i do zadnjeg detalja prilagođava ih stvarnim potrebama tržišta odnosa s javnošću. Na ovaj način studentima iz Hrvatske, ali i cijele regije, dostupno je obrazovanje koje zadovoljava najviše obrazovne i stručne standarde te studentima osigurava europsku diplomu koja je garancija obrazovanja prema vrhunskom programu za komunikacijski menadžment.