Pod nazivom „U CineStaru uživaj, na Bernaysu studiraj!“ Bernays i CineStar će dodijeliti pet stipendija za redovni preddiplomski i diplomski studij.

Nagradni natječaj pod nazivom „U CineStaru uživaj, na Bernaysu studiraj!“ omogućava svim zaljubljenicima u filmsku umjetnost da spoje ugodno s korisnim te da na temelju pogledanih filmova i riješenih zadataka ostvare vrhunsko obrazovanje na jedinoj visokoobrazovnoj instituciji u Hrvatskoj koja studentima omogućava stjecanje praktičnih znanja. Maturanti i prvostupnici će tijekom dva selekcijska kruga demonstrirati svoje kreativne i komunikacijske vještine te će imati priliku dokazati zašto su baš oni idealni kandidati za osvajanje ove vrijedne nagrade.

Prvi krug nagradnog natječaja počinje 22. svibnja i traje do 15. srpnja 2014. godine, a već 17. srpnja počinje drugi krug koji završava 19. srpnja velikim finalnim događajem u Gold Class CineStar dvorani u Arena Centru gdje će finalisti pred stručnim žirijem prezentirati svoje radove. Uz dvoje finalista koji će biti nagrađeni pokrićem troškova školarine za tri godine redovnog preddiplomskog studija „Mediji i kultura društva“ i jednog koji će osvojiti pokriće troškova školarine za dvije godine redovnog diplomskog studija „Odnosi s javnostima“, dvoje finalista osvojit će pokriće troškova jednogodišnje školarine za redoviti preddiplomski studij „Mediji i kultura društva“ ili redoviti diplomski studij „Odnosi s javnostima“.

Prijave na natječaj bit će otvorene 15. svibnja 2014. na službenim stranicama CineStara, www.blitz-cinestar.hr, i Bernaysa, www.bernays.hr.

Cjeloviti tekst Pravilnika natječaja dostupan je ovdje.

Podijeli objavu
Prethodni članakModna kritika i komunikacija
Sljedeći članakBernays 8. svibnja 2014. godine slavi svoj prvi rođendan!
Edward Bernays prva Visoka škola za komunikacijski menadžment privatna je visokoobrazovna institucija koja prva u Hrvatskoj i regiji izvodi cjelovito specijalizirano obrazovanje na području komunikacijskog menadžmenta i odnosa s javnošću. U trenutku kada na tržištima regije nedostaje kvalitetno educiranih stručnjaka za odnose s javnošću, a brojna istraživanja ovu struku svrstavaju na vrh lista poželjnih zanimanja, Bernays prvi u regiji potpuno integrira komunikacijske studije i do zadnjeg detalja prilagođava ih stvarnim potrebama tržišta odnosa s javnošću. Na ovaj način studentima iz Hrvatske, ali i cijele regije, dostupno je obrazovanje koje zadovoljava najviše obrazovne i stručne standarde te studentima osigurava europsku diplomu koja je garancija obrazovanja prema vrhunskom programu za komunikacijski menadžment.