Tijekom dvodnevnih predavanja i radionica polaznici Akademije pod budnim su okom Bernaysovih PR stručnjaka učili kako ovladati neverbalnom komunikacijom.

Modul „Javni nastupi i prezentacijske vještine“ označio je početak Bernays Akademije, a prvo predavanje održao je dekan Bernaysa mr. sc. Damir Jugo koji je polaznicima govorio o javnim nastupima te o tehnikama pripreme za održavanje prezentacije, ali i utjecaju neverbalne komuniacije na publiku. Studentima se obratio i voditelj Centra za cjeloživotno obrazovanje Bernaysa Franjo Skoko koji je polaznicima detaljnije pojasnio prezentacijske vještine te načine uvježbavanja izlaganja, ali i pripremu za javni nastup koja uključuje pripremu materijala, odijevanje te eliminaciju straha i treme.

U sklopu radionica Bernays Akademije polaznici su samostalno pripremali vlastite javne nastupe i prezentacije izrađujući ključne poruke te simulirajući vlastita izlaganja pred kamerom. Pod mentorstvom Bernaysovih stručnjaka polaznici Akademije grupno su analizirali snimke utvrđujući što je svaki pojedinac ispravno učinio i definirajući detalje verbalne i neverbalne komunikacije na kojima je potrebno dodatno raditi kako bi javni nastup ili prezentacija ostavili što snažniji utisak kod publike.

Bernays Akademija serija je tematskih interaktivnih predavanja i radionica koju organizira Centar za cjeloživotno obrazovanje Bernaysa, a svaki modul Akademije predstavlja zasebno specifično područje koje praktičnim znanjem i vještinama nadopunjuje Bernaysove studijske programe te dodatno unaprjeđuje kvalitetu nastave.

Podijeli objavu
Prethodni članakMunižaba dvaput otjerana iz Dnevnika 3 u posljednjih godinu dana
Sljedeći članak[NAJAVA] Upoznajmo konkurenciju: Strateška konkurentska analiza
Edward Bernays prva Visoka škola za komunikacijski menadžment privatna je visokoobrazovna institucija koja prva u Hrvatskoj i regiji izvodi cjelovito specijalizirano obrazovanje na području komunikacijskog menadžmenta i odnosa s javnošću. U trenutku kada na tržištima regije nedostaje kvalitetno educiranih stručnjaka za odnose s javnošću, a brojna istraživanja ovu struku svrstavaju na vrh lista poželjnih zanimanja, Bernays prvi u regiji potpuno integrira komunikacijske studije i do zadnjeg detalja prilagođava ih stvarnim potrebama tržišta odnosa s javnošću. Na ovaj način studentima iz Hrvatske, ali i cijele regije, dostupno je obrazovanje koje zadovoljava najviše obrazovne i stručne standarde te studentima osigurava europsku diplomu koja je garancija obrazovanja prema vrhunskom programu za komunikacijski menadžment.