Prije nepunih godinu dana, točnije 8. svibnja 2013. godine, Edward Bernays Visoka škola za komunikacijski menadžment dobila je suglasnost Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta za osnivanje i tako započela s radom. Tijekom svoje prve godine rada studenti su iz prve ruke doznali kako funkcioniraju mediji i odnosi s javnošću, a u sklopu svojih predavanja imali su priliku i posjetiti neke od partnerskih medijskih kuća u kojima su se detaljnije upoznali s odnosom novinara i PR stručnjaka. Ono po čemu se Bernays odmah po svom početku rada istaknuo od ostalih visokoobrazovnih institucija jest studentska praksa koja je obavezna za sve studente i koja studentima preddiplomskog studija „Mediji i kultura društva“ te diplomskog studija „Odnosi s javnostima“ omogućava stjecanje praktičnog iskustva u medijskim kućama i agencijama za odnose s javnošću zahvaljujući čemu će im se uvelike olakšati njihov ulazak u poslovni svijet.

Rođendansko slavlje će započeti zanimljivim predavanjem u sklopu svečanog Bernays Masterclassa koji će se održati 7. svibnja u 17 sati, a na kojem će gostovati Anne Bernays, renomirana predavačica s Harvarda i kćer Edwarda Bernaysa. Već sljedećeg dana slavlje će se nastavit nizom događanja. Tako će se u 11 sati održati konstitutivna sjednica Akademskog savjeta na kojoj će prisustvovati istaknuta imena iz poslovnog svijeta, a nakon koje se u 17 sati održava malonogometni turnir između studenata Bernaysa i studenata s Veleučilišta VERN’, Fakulteta političkih znanosti te Visoke škole Agora. Slavlje će se zaključiti velikom rođendanskom proslavom u zagrebačkom klubu Pepermint u 21 sat gdje će studenti, nastavnici, partneri i suradnici Bernaysa te njihovi gosti nazdraviti uspješnoj akademskoj godini 2013./2014. i brojnim drugim godinama koje tek dolaze.

Svečani Bernays Masterclass održat će se u srijedu, 17. svibnja, u dvorani II, Edward Bernays prva Visoka škola za komunikacijski menadžmentRatkajev prolaz 8, 10000 Zagreb, Croatia, s početkom u 17 sati.

Facebook event – LINK

Podijeli objavu
Prethodni članakBernays i CineStar stipendiraju buduće PR stručnjake!
Sljedeći članakDijana Jendrašinkin novo pojačanje IM&C agencije
Edward Bernays prva Visoka škola za komunikacijski menadžment privatna je visokoobrazovna institucija koja prva u Hrvatskoj i regiji izvodi cjelovito specijalizirano obrazovanje na području komunikacijskog menadžmenta i odnosa s javnošću. U trenutku kada na tržištima regije nedostaje kvalitetno educiranih stručnjaka za odnose s javnošću, a brojna istraživanja ovu struku svrstavaju na vrh lista poželjnih zanimanja, Bernays prvi u regiji potpuno integrira komunikacijske studije i do zadnjeg detalja prilagođava ih stvarnim potrebama tržišta odnosa s javnošću. Na ovaj način studentima iz Hrvatske, ali i cijele regije, dostupno je obrazovanje koje zadovoljava najviše obrazovne i stručne standarde te studentima osigurava europsku diplomu koja je garancija obrazovanja prema vrhunskom programu za komunikacijski menadžment.