Zahvaljujući razvoju novih tehnologija, s jedne strane, te stagnaciji investicija s druge, odlučio sam napraviti jedan poslovni, rizičan potez – zakoračiti na nova tržišta.

Ta tržišta donijela su nove percepcije, a kao zaključak mogu navesti da intelektualno vlasništvo iskustva i znanja koja nosimo svi mi u industriji integriranih komunikacija s područja Zapadnog Balkana, kako nas percipiraju i pozicioniraju mediji, ali isto tako i kolege iz struke, mi nimalo ne zaostajemo za znanjem svjetskih agencija. Dapače, možemo im po mnogočemu konkurirati. Treba razmisliti o činjenici kako ne bismo trebali uvijek biti fascinirani stranim komunikacijskim rješenjima, budući da su naše ideje dovoljno inspirativne i inovativne, samo nam nedostaje želje, vremena ili hrabrosti.

U prošlosti svjedoci smo da svi želimo biti, što zbog prestiža, što zbog poslova, dio sustava svjetskih agencija čime raste naša percepcija, ali se moramo zapitati je li tu naša uloga samo „tehnička“ ili sudjelujemo i u stvaranju. Upravo me je to inspiriralo i na tom tragu stvoren je Apriori World.

Nemoguće je težiti da svaki pojedinac unutar komunikacijske industrije posjeduje sva znanja. Apriori World je skupina agencija koja povezuje stručnjake iz različitih područja čija su iskustva priznata od javnosti i struke.

Prvi korak bio je rebranding kojeg  potpisuje iDEA studio iz Samobora. Apriori World je priča koja se nastavlja pod motom Povezivanje u pokretu. Jedan od izazova ovog rebrandinga bio je i vlastito ime i prezime zbog dijakritičkog znaka koji se nalazi u mom prezimenu, a sigurno se pitate u ovom trenutku što je to. A možda i znate. Ako ne, riječ je o slovu ć na kraju prezimena. Situacija me je navela da moram osmisliti svoj alias (aka) s kojim nastupam na poslovnom tržištu. Vjerujte mi, bio je ovo za mene veliki izazov.

Otkrijte Apriori World – prvu mrežu agencija čije se sjedište nalazi ne u Londonu niti Parizu ili New Yorku, već u Zagrebu.

Više na: www.aprioriworld.com

AprioriWorld-logo-secondary-Colour

PRO.PR - PRESS CLIPPING