Nakon gotovo deset godina provedenih u redakciji Večernjeg lista, poznata novinarka Ana Škiljić Ravenšćak odlučila je okrenuti novu stranicu u svojoj bogatoj karijeri i pridružiti se timu agencije Komunikacijski laboratorij na poziciji PR seniora. Tako će Ana biti u savjetodavnoj ulozi prema klijentima iz raznih industrija – od lifestyle brendova do onih u financijskom sektoru.

„Zahvaljujući višegodišnjem iskustvu rada u medijima na raznim pozicijama i razinama odgovornosti upoznata sam sa svim potrebama predstavnika medija, od onih najmanjih do najzahtjevnijih. Redakcija je specifičan sistem čija se pravila moraju poštivati, a s obzirom na moj uvid u način rada jedne od najčitanijih novina i portala u Hrvatskoj, vjerujem da ću tim iskustvom dati dodatnu vrijednost cjelokupnom timu Komunikacijskog laboratorija. “, istaknula je Ana koja je bogatu novinarsku karijeru u Večernjem listu započela kao i mnogi novinari, u gradskoj rubrici, a kasnije je bila i urednica rubrike Zagreb na portalu Vecernji.hr. Tijekom gotovo desetogodišnjeg rada u Večernjaku, bila je na uredničkoj poziciji rubrika Lifestyle, Showbiz, Scena, Ekran te Život sa stilom. Osmišljavala je i realizirala specijale i promotivne kampanje, producirala popularnu rubriku Leteći reporter, bila aktivna i u osmišljavanju redizajna portala Vecernji.hr i priloga Ekran, upravljala timovima, koordinirala dopisništva i organizirala događaje, a radila je kao community i content manager.

Ana iza sebe ima nebrojene intervjue, obrađene teme i kritike u području mode, ljepote, zdravlja, poduzetništva, estrade, filma, kulture, politike i društva. Fokus su joj bile i priče od javnog interesa, a jedno od zanimljivijih iskustava bilo je suđenje bivšem premijeru Ivi Sanaderu koje je pratila uživo iz sudnice. Osim u novinarstvu, Ana je bila aktivna i u blogerskoj zajednici pisanjem bloga „Odjednom mama“.