Uspješno upravljanje kriznom komunikacijom iz Bosne i Hercegovine dobitnik najprestižnije svjetske nagrade iz odnosa s javnošću

Agencija „Prime Communications“ je nagrađena najprestižnijom PR nagradom u svijetu – Zlatnom nagradom Međunarodnog udruženja za odnose s javnošću za 2015. godinu (2015 IPRA Golden World Awards) za upravljanje kriznom komunikacijom za klijenta „Leburić komerc“ d.o.o. Prnjavor tijekom trajanja zabrane prometovanja „Pekabesko“ proizvoda u Bosni i Hercegovini u prosincu prošle godine.

„Prime Communications“ je nagrađen u kategoriji krizni menadžment u konkurenciji od ukupno 447 prijavljenih radova i projekata iz cijelog svijeta, a osamnaest internacionalnih sudaca prepoznalo je upravljanje krizom iz Bosne i Hercegovine kao jedno od najboljih među prijavljenim radovima iz cijeloga svijeta.

„Izuzetno smo ponosni i zadovoljni što je uspješno upravljanje kriznom komunikacijom našem klijentu donijelo razrješenje poslovnoga problema, skidanjem zabrane prometovanja proizvoda za klijenta, najkonkretnijim mogućim dokazom argumentirane, pravovremene i proaktivne komunikacije koja treba biti sastavni dio svakog kriznog menadžmenta. Najprestižnija svjetska nagrada Međunarodnog udruženja za odnose s javnošću upravo za krizni menadžment ovog slučaja, potvrđuje princip na kojima počiva naš rad s klijentima, da je upravljanje komunikacijom među najvažnijim alatima za ostvarenje poslovnih ciljeva“, kaže Dragan Močević, osnivač agencije „Prime Communications“.

Međunarodno udruženje za odnose s javnošću prvi put je nagradilo jednu agenciju iz Bosne i Hercegovine za izvrsnost u odnosima s javnošću. Prijavljeni radovi i projekti su ocjenjivani na osnovu procjene stručnosti u pet područja – analizi situacije, postupku istraživanja, planiranju, realizaciji i ocjeni rezultata. Ocjenjivanje je izvršeno u dvije faze, pobjednici u pedeset kategorija izabrani su u Londonu početkom ovog mjeseca, a prema riječima predstavnika IPRA-e žiri je ove godine morao birati između izuzetno kvalitetnih radova. Ceremonija dodjele nagrada bit će održana u Johannesburgu, 28. rujna ove godine.

                                                                                           Vezani članci:
stevieiprava

Agencija Prime Communications u finalu za najveću globalnu nagradu za krizni menadžment

Grad Šibenik osvojio prestižni PR Oscar za projekt Hodajući kolegij