Još jedna dogovorena suradnja omogućit će studentima Bernaysa najbolje iz prakse odnosa s javnošću!

Bernays ubrzano korača prema početku nadolazeće akademske godine, a kako bi svojim studentima pružili najbolje iz prakse odnosa s javnošću, Bernays je upotpunio široku lepezu svojih suradnika još jednom vrijednom suradnjom. Riječ je o agenciji IM&C – Integralni marketing i komunikacije, ispred koje je s dekanom Bernaysa mr. sc. Damirom Jugom suradnju dogovorila vlasnica i direktorica Ankica Mamić.

Da slogan Bernaysa „Studirajte da biste se zaposlili i napredovali“ nije samo pusta fraza, pokazuje još jedna u nizu dogovorena suradnja između Bernaysa i agencije koja se bavi odnosima s javnošću. Potpisivanjem ugovora o suradnji između agencije Integralni marketing i komunikacije, Bernays je dokazao kako svojim studentima želi pružiti samo najbolje iz svijeta PR-a. Širenjem broja partnerskih agencija, Bernays se pobrinuo da uz teorijsko znanje studentima ponudi i različite mogućnosti stjecanja praktičnih sposobnosti u PR-u, a sve s ciljem da nakon završenog studija studenti Bernaysa pristupe tržištu rada kao kompetentni i sposobni praktičari odnosa s javnošću.

Agencija IM&C jedna je od vodećih agencija za odnose s javnošću u Hrvatskoj. Direktorica agencije Ankica Mamić više od 20 godina predano se bavi odnosima s javnostima, a zahvaljujući utjecaju kojeg danas ima, zasluženo je nazivamo pionirom odnosa s javnošću u Hrvatskoj. Vlasnica agencije IM&C ujedno je i ovlašteni CIPR predavač te je članica brojnih domaćih i međunarodnih udruga za odnose s javnošću kao što su to Hrvatska udruga za odnose s javnošću, International Public Relations Association, Chartered Institute of Public Relations te European Public Relations Education and Research Association. Agencija IM&C surađuje s brojnim hrvatskim i međunarodnim tvrtkama što će omogućiti studentima Bernaysa da tijekom praske steknu uvid u različite načine komunikacije s različitim organizacijama.

Podijeli objavu
Prethodni članakTomislavka Ivanda pridružila se Bernaysu
Sljedeći članakBanksyjev eksperiment
Edward Bernays prva Visoka škola za komunikacijski menadžment privatna je visokoobrazovna institucija koja prva u Hrvatskoj i regiji izvodi cjelovito specijalizirano obrazovanje na području komunikacijskog menadžmenta i odnosa s javnošću. U trenutku kada na tržištima regije nedostaje kvalitetno educiranih stručnjaka za odnose s javnošću, a brojna istraživanja ovu struku svrstavaju na vrh lista poželjnih zanimanja, Bernays prvi u regiji potpuno integrira komunikacijske studije i do zadnjeg detalja prilagođava ih stvarnim potrebama tržišta odnosa s javnošću. Na ovaj način studentima iz Hrvatske, ali i cijele regije, dostupno je obrazovanje koje zadovoljava najviše obrazovne i stručne standarde te studentima osigurava europsku diplomu koja je garancija obrazovanja prema vrhunskom programu za komunikacijski menadžment.