Sklapanjem partnerskog sporazuma s agencijom Apriori komunikacije, Bernaysovim studentima otvorena su još jedna vrata komunikacijskog menadžmenta.

Direktor agencije Apriori komunikacije Danijel Koletić i dekan Bernaysa mr.sc. Damir Jugo potpisali su partnerski sporazum o suradnji čime su Apriori komunikacije postale još jedan u nizu brojnih Bernaysovih partnera. Poznata kao agencija koja mnogo ulaže u edukaciju mladih ljudi u području komunikacija i odnosa s javnošću, Apriori komunikacije zasigurno predstavljaju jednog od idealnih partnera kod kojeg će Bernaysovi studenti s velikim zadovoljstvom odlaziti na praksu i nadograđivati stečena znanja i vještine.

Uz suorganizaciju i suizvedbu različitih evenata na području komunikacija i odnosa s javnošću, Apriori komunikacije bave se i savjetovanjem te kriznim komuniciranjem i produkcijom. Agenciju Apriori komunikacije utemeljio je Danijel Koletić u rujnu 2000. godine, a njezini djelatnici specijalizirali su se iz područja komunikacijskog menadžmenta kako bi svim svojim klijentima pružili cjelovitu uslugu u skladu s njihovim potrebama.