Za rujan 2021. dostupne su analize gledanosti tvrtki AdScanner i HT, pri čemu su u analizi gledanosti tvrtke AdScanner objedinjeni i podaci tvrtke A1. Na taj je način obuhvaćena cjelokupna baza gledatelja koja je AEM-u trenutno dostupna za mjerenja u Hrvatskoj.

AEM će nastaviti objavljivati mjesečne analize gledanosti televizijskog programa kao i dodatne stručne analize i istraživanja gledanosti i trendova na području audiovizualnih medijskih usluga.

Priložene analize, koje uključuju sve zemaljske i nezemaljske kanale dostupne AdScanner-u, A1 i HT-u, daju popis petnaest najgledanijih televizijskih kanala  i emisija. U analizu su uključeni i podaci o gledanosti lokalnih televizija.

Analize gledanosti TV programa za prethodne mjesece kao i metodologije prikupljanja i obrade podataka tvrtki ADScanner i HT dostupni su na sljedećoj poveznici: https://www.aem.hr/istrazivanje-gledanosti-televizije/. AEM i dalje kontinuirano poziva na suradnju sve tvrtke koje se bave istraživanjima medija kako bi informirala struku ali i zainteresiranu javnost.

Gledanost Maxtv kanala rujan 2021.Preuzimanje

AdScanner AEM report rujan 2021.Preuzimanje