Četvrto izdanje Advertising Week Europe-a održat će se od 18. do 22. travnja 2016. u Londonu.

Na AdWeek Europe festivalu očekuje se više od 28 000 posjetitelja koji će u pet dana imati priliku čuti vodeće stručnjake iz industrije na oko 220 evenata ovogodišnjeg festivala. Organizatori ove godine posjetiteljima nude čak 200 različitih seminara i radionica.

Advertising Week Europe inspiraciju crpi iz brendova, medija, marketinga, tehnologije i šire kulturne zajednice s naglaskom na ključne poslovne pokretača, pitanja i razgovore koji oblikuju i utječu na globalnu industriju. Riječ je o nizu zanimljivih i nadahnjujućih predavanja, seminara, radionica, i foruma, ali i partija koji slave oglašivačku industriju i njene ljude.

Za više informacija o festivalu posjetite AWE 2016.

Članovi HURA-e i ove godine ostvaruju poseban popust od 30 % na regularnu cijenu, a za promo kod koji je potrebno upisati prilikom registracije pošaljite upit na hura@hura.hr.

Podijeli objavu
Prethodni članakTwitter slavi svoje prvo desetljeće
Sljedeći članakEarly bird prijave za HUOJ-evu konferenciju “Vrijeme PRomjena”
Hrvatsko udruženje društava za tržišno komuniciranje u svom sastavu okuplja društva za tržišno komuniciranje, a djeluje promičući i unaprijeđujući zajedničke interese agencija članica s ciljem definicije i razvijanja najviših standarda profesionalne prakse oglašivačke i komunikacijske industrije. Trenutno u svom sastavu broji 33 članice i zastupa preko polovine ukupnih marketinških budžeta u Hrvatskoj. HURA je članica EACA-e (European Association of Communications Agencies), a redovito surađuje sa srodnim organizacijama u Hrvatskoj i svijetu. hura.hr