[Podružnica Središnje Hrvatske]

U utorak 11. studenoga 2014. u Koprivnici je održan drugi dio edukacije namijenjen udrugama i institucijama pod nazivomAbeceda komuniciranja“. Ovu besplatnu radionicu organizirala je Udruga Koprivnički Krug u suradnji s podružnicom za Središnju Hrvatsku HUOJ-a, Koprivničko-križevačkom županijom i Gradom Koprivnicom.

Okupljene je na početku pozdravila predsjednica HUOJ-eve podružnice Melita Pavlek te zahvalila Gradu i Županiji na potpori u projektu. U nastavku stručnog dijela radionice o važnosti medijskih nastupa, ali i konkretnoj važnosti odnosa s medijima, govorio je Dražen Dretar dugogodišnji stručnjak odnosa s javnošću, jedan od osnivača HUOJ-a i današnji voditelj odnosa s javnošću grada Varaždina. Zvjezdana Galkowski savjetnica za odnose s javnošću u Razvojnoj agenciji Bjelovarsko-bilogorske županije predavala je o organizaciji događanja, strateškom planiranju i važnosti press clippinga.

Radionicu je u dva dana prošlo više od 40 voditelja udruga i institucija koji će sažetak naučenih vještina moći pronaći i u zgodnoj brošuri izdanoj za tu namjenu – „Abeceda komuniciranja“.

Podijeli objavu
Prethodni članakMarko Rakar izabran za potpredsjednika udruženja političkih komunikatora EAPC
Sljedeći članakŠto sve Google vidi u vezi nas?
HUOJ je strukovna udruga i okuplja djelatnike koji se bave poslovima vezanim za odnose s javnošću radi unapređenja struke kao i zaštite njihovih interesa kroz različite djelatnosti predviđene Statutom udruge. Udruga radi na obrazovanju i stručnom usavršavanju članova, organizira godišnje konferencije za odnose s javnošću, radionice i stručne rasprave i dodjeljuje godišnju strukovnu nagradu Grand PRix. HUOJ je 2007. pokrenuo stručnu biblioteku „PRint“ (PR international) u kojoj je dosad objavljeno 11 stručnih knjiga i priručnika - prijevoda eminentnih svjetskih i djela naših autora. Rad udruge organiziran je prema sekcijama (Sekcija za javni sektor i nevladine udruge, Sekcija za DOP, Sekcija za korporativne komunikacije, Studentska sekcija), radnim grupama (Radna grupa za digitalne komunikacije, Radna grupa za obrazovanje u OSJ HUOJ edu, Radna grupa za HUOJ certificiranje, Radna grupa za istraživanje stanja u struci) te lokalno po podružnicama HUOJ-a ( Dalmatinska podružnica, Dubrovačka podružnica, Primorsko-istarska podružnica, Podružnica središnje Hrvatske, Slavonska podružnica) Više možete pročitati na: huoj.hr.